Назад до Jean D'Arcel

PRESTIGE

 

Серия PRESTIGE - новият стандарт в грижа за кожата и регенерация на клетките! Всеки ден структурата на нашата кожа е подложена на екстремни изпитания от вредното влияние на вятъра, уличният прах и ултравиолетовата радиация. Всеки ден нашата кожа се изправя пред мощен враг, наречен Protein Progeria, който буквално унищожава клетките, като безвъзвратно ги уврежда и състарява нашето лице.

Серия PRESTIGE - Линия от продукти против стареене с комплекс Anti-Progeria®, ß глюкан, про-ретинол

Новата Prestige Facial System е най-съвременна грижа за кожата, която съчетава високотехнологични текстури с изключителни резултати. Мултифункционалните активни съставки дават на кожата всичко необходимо, за да се предотврати преждевременното стареене на кожата и перфектно да предпази кожата от вредните външни влияния.

Фокусът на Anti-Progeria® Complex е иновативна разработка на Лаборатории Jean d'Arcel.

Основните действия на компонента:

• намаляване на бръчките и гънките;

• противодействие на ускореното стареене на кожата;

• блокиране на синтеза на протеина Progeria;

• активиране на клетъчната дейност.

Друг важен компонент на линията е

Aquaxyl® (съединение на глюкоза и ксилитол), което повишава нивото на влага в епидермиса, повишава пропускливостта на кожата чрез подобряване на електронната проводимост, насърчава задържането на вода чрез повишаване на нивото на GAGs (глюкоза аминоглюкани). Визуално повърхността на кожата изглежда гладка и сияйна поради нормализирането на процеса на ексфолиране и изглаждането на микрорелефа на кожата.

Витамини

Активните съставки на линията Prestige са витамини A, B5, C и E, комбинирани с про-ретинол. Витамините укрепват колагеновите влакна на кожата, неутрализират увреждането на клетките на кожата от свободните радикали и стимулират устойчивостта на кожата към външни влияния.

Екстракт от слива Какаду (Terminalia ferdinandiana)

Съдържанието на витамин С в тази австралийска слива е 40 пъти повече от портокала. Освен това сливите са богати на полифеноли, което означава, че оксидативният стрес върху кожата е значително намален. В същото време синтезът на проколаген се увеличава със 144%, а образуването на собствена хиалуронова киселина в кожата се увеличава с 59%, което намалява признаците на преждевременно стареене на кожата. Повишава се и блясъка на кожата, кожата може да отразява по-добре светлината, така че изглежда напълно гладка.

Про-ретинол

Потенциалът против стареене на про-ретинола се крие в стимулирането на обновяването на кожата, от една страна, поради образуването на нови клетки, а от друга страна, поради увеличения синтез на колаген. Витамин А не само може да увеличи синтеза на колаген, но също така може да предотврати разграждането на колагена. Това има положителен ефект върху образуването на бръчки – те могат да бъдат видимо намалени. Ако поддържащите влакна на дермата се стабилизират и се възстанови метаболизмът на кожата, тогава се възстановява релефът на кожата. Възстановеният потенциал на кожата предпазва от естествения процес на стареене и увреждането на UV радиацията. Освен това, собствената хиалуронова киселина на кожата, синтезирана в кожата, е много пъти по-стабилна от тази, въведена отвън.

Бета-глюканът е полизахарид, изолиран от стените на дрождите. Бета-глюканът действа върху клетките на Лангерханс и кожните макрофаги, осигурявайки имуномодулиращ, подмладяващ ефект.

Всички тези компоненти са много важни за дейността на кожните клетки, поддържат кожата енергична и млада. Всички компоненти работят в синергия, действайки по-мощно, отколкото сами по себе си.

Серия PRESTIGE е изцяло ново поколение козметика за съхранена и видимо подмладена кожа!

Филтри
9 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

Серия PRESTIGE - ново поколение козметика за идеална, кадифена и подмладена кожа! Новото сияние и естествена здравина на кожата се дължи на продуктите които осигуряват истинска революция в света на красотата. Има само един фактор за нивото на козметика и

loading...