Назад до Jean D'Arcel

DÉMAQUILLANTE

 

Правилната грижа винаги започва с висококачествено и правилно почистване. Колкото по-добре и по-задълбочено е почистена кожата ни, толкова по-ефективен ще бъде последващият продукт за грижа за кожата. Изключително важно е да почиствате кожата както сутрин, след като се събудите, защото през нощта в кожата протичат всички важни процеси на секреция, обновяване и възстановяване, в резултат на което кожата се освобождава от токсини и ненужни вещества, така и вечер, тъй като през целия ден нашата кожа е постоянно изложена на неблагоприятни фактори на околната среда и замърсяване, върху нея се натрупват прах, мръсотия, бактерии, кожни секрети и следи от грим. Последващото тонизиране на лицето ви позволява да неутрализирате хлора и минералните примеси от водата и да премахнете последните остатъци от почистващото мляко. Само чрез внимателно, но старателно почистване на кожата можем да сме сигурни, че грижите за нея ще бъдат ефективни.

Новата линия DÉMAQUILLANTE на JEAN D'ARCEL предлага богат избор от продукти в зависимост от типа и състоянието на кожата. Почистващата гама е съобразена с различните нужди на кожата и предлага перфектно решение с формули, базирани на най-новите научни открития. Ефективното почистване позволява последващите активни съставки от продукта за грижа за кожата да се абсорбират по-добре и осигурява на кожата висококачествени активни съставки по време на процеса на почистване. Почистващите продукти съдържат координирани комбинации от високоефективни активни съставки от грижата за лицето, които специално осигуряват бързо видими и трайни резултати. Ефективното почистване подготвя кожата ви оптимално за последваща грижа.

Продуктите от серията не съдържат микропластмаси, парабени, силикони, пластификатори, минерални масла, хормонални вещества, оксибензон и формалдехид!

Активни съставки в линия DÉMAQUILLANTE:

Sens’flower™ – Шафран - активна съставка, извлечена от цвета на шафрана, която успокоява чувствителната кожа и намалява зачервяването. Укрепва и предпазва кожната бариера. Подобрява се цялостният вид на кожата.

BETAINE - Захарно цвекло - получава се по устойчив начин от захарно цвекло и помага за осигуряване на дълготрайна влага на кожата чрез укрепване на кожната бариера и регулиране на водния баланс. Усещането върху кожата е значително подобрено.

LIFTONIN® – комплекс срещу стареенето на кожата. Активните му съставки са растителен силиций от просо и стягащи кожата танини от дъб. Структурата на кожата се подобрява, линиите и бръчките намаляват. Това се потвърждава от in vivo проучвания с LIFTONIN®.

MultiMoist CLR™ – Витамин D Booster е иновативна съставка. Чрез активиране на производството на рецептора на витамин D и засилване на ефектите на витамин D, MultiMoist CLR™ овлажнява кожата и я оставя мека и гладка.

Evermat™ – доказано е, че екстрактът от кора на африканско дърво стеснява порите и осигурява устойчиво подхранена кожа. Патентованият комплекс се състои от екстракт от кора на Enantia Chlorantha, африканско дърво с противовъзпалителни свойства и олеанолова киселина.

Glycoin®natural – африканското възкръсващо растение Myrothamnus flabellifolia е многофункционална активна съставка против стареене с клетъчно стимулиращи свойства. Енергийният бустер ревитализира, стимулира и подобрява забавените и увредени клетъчни функции, което води до подмладяване на кожата. В същото време естествената молекула за защита от стрес осигурява незабавна и забележима влага.

Филтри
16 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:
loading...