Начало Медия Новини и събития Актуално Beauty ритуал с двуфазните лифтинг концентрати на Jean d'Arcel

Медия

Beauty ритуал с двуфазните лифтинг концентрати на Jean d'Arcel

455

Бърз ритуал за красота ви предлага професионалният немски бранд за козметика Jean d'Arcel cosmetique с двуфазните лифтинг концентрати от луксозните серии ROSE SUBLIME, MIRATENSE и MULTIBALANCE.

Иновативните двуфазни ампули съчетават ефективни козметични високотехнологични активни съставки с грижата на ценни натурални масла. Бързото разклащане гарантира, че внимателно балансираните фази се смесват спонтанно в микро-фини течности, съдържащи липиди, с концентриран ефект на сила и енергия. Леките формули се абсорбират бързо и следователно могат незабавно да развият своята козметична сила в по-дълбоките слоеве на епидермиса.

* Всички формули не съдържат емулгатори, парабени, минерални масла,  PEG и силикони

1. Енергия от Rose sublime

Concentré biphase énergie globale - луксозен концентрат с ексклузивни растителни стволови клетки от розата Дамасцена. Те подпомагат забавянето на процеса на стареене на клетките и осигуряват защита срещу оксидативния стрес.

2.  Лифтинг от MIRATENSE

Concentré biphase dermo tenseur - действа като защитен щит за кожата и помага да се освободят клетките от увреждащи влияния. Комплексът за детоксикация R4 поддържа клетъчното доставяне и подновяване. "Ботокс-подобни" активни съставки отпускат лицевите черти и допринасят за видимо намаляване на линиите.

3. Сияние от MULTIBALANCE

Concentré biphase radiance cellulaire - изофлавоните от ирис предпазват колагеновите и еластинови влакна от свободните радикали и по този начин спомагат за възстановяването на тонуса на кожата. Концентратът придава на уморената кожа нова светлина. Структурата на повърхността на кожата изглежда по-добре и тонусът ѝ се подобрява.

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ