Назад до Jean D'Arcel

MIRATENSE

MIRATENSE® e линия продукти, които са разработени специално за постигането на перфектна, уникално красива и сияйна кожа. MIRATENSE® представя пътят на Jean d’Arcel cosmetique към изкуството. Създава новаторска, луксозна консистенция, съдържаща финни активни субстанции, които имат невероятна грижа към кожата. Ключът на невероятната ефективност на продуктите се дължи на активирането на четири важни фактора, които ръководят подмладяването на кожата.

  •  Повишаване на способността регенерация и увеличаване на гъвкавостта на кожата.
  •  Подобряване на овлажняващия баланс на кожата.
  •  Редуциране на микростреса на лицевите мускули.
  •  Възстановяване на качеството на кожата и повишаване силата на епидермиса посредством лифтинг ефект.

Резултатът е цялостно, интензивно хидратирана, омекотена и защитена кожа. Морето от познание, с което разполага медицината, козметичната дерматология и пластично-естетичната хирургия е комбинирано в линия MIRATENSE® с необикновен начин. За изключително кратък период от време, кожата добива значителна гъвкавина и еластичност и изглежда видимо по-гладка. Наградата от MIRATENSE® е невероятна сила, която активира четирите главни фактора за подмладяване на кожата. Съставките на MIRATENSE® са висококачествени компоненти за регулиране на онези процеси, които са отговорни за максималното, естествено функциониране на биологичните системи на кожата. Резултатът е видимо подмладен профил на кожата.

Екстракт от коприна

MIRATENSE® съдържа екстракт от чиста коприна, която притежава безупречни овлажняващи свойства. Заложена веднъж в кожата коприната действа като проводник и при допир с хидратант влагата се плъзва по коприната и прониква за много кратко време в дълбочина. Има изключително мека консистенция и придава видима сияйност на кожата.

TREALIX®

MIRATENSE® съдържа растителни протеини и съставки от захар, подобни на /библейската манна храната на израелтяните по време на техните дълги пътувания/. Още известна ни като „захар на живота”, тази съставка е условие за индивидуалното овлажняване на кожата. Кожата незабавно и продължително подобрява своята визия и е хидратирана в дълбочина.

MIRACELL PLUS

MIRATENSE® съдържа комбинация от съставки, които влияят за оптималното възстановяване на комуникацията между клетките на кожата. Това подобрява приема на хранителни съставки, а като резултат кожата е съживена и сияйна. Твърдостта и еластичността на епидермиса са подобрени.

DELINOX HL

MIRATENSE® съдържа биологични протеини, които постигат незабавен ефект. Те много бързо изглаждат финните линии и регулират микро-стреса на лицевите мускули. При продължителна употреба омекотяват дълбоките бръчки и придава ефективна устойчивост на профила.

MIRATENSE LIFT DETOX:

MIRATENSE LIFT DETOX е линия за детоксикация и регенерация на кожата, която осигурява ефективна грижа за старееща кожа и помага за премахване на видими признаци на стареене въз основа на био-коктейл от изключително активни вещества.

MIRATENSE LIFT DETOX е ново поколение продукти, чието основно действие е насочено към процесите, протичащи в самата клетка на кожата и митохондриите (клетъчните енергийни станции) и са фокусирани върху регулирането на механизмите за увеличаване на живота на клетките и оцеляване с цел спиране на процеса на стареене и възстановяване на кожата.

Активните компоненти на линията активират естествените лифтинг процеси в кожата и предотвратяват стареенето на кожата.

Ключът към красивата кожа се крие в удължаването на живота на клетките:

• Стареещите кожни клетки отстъпват на „съживяването“
• Ензимът sirtuin се активира от специален комплекс Pro-Sirt1
R4-Detox-Complex защитава тъканите и клетъчните структури от свободни радикали
• Сиртуините влияят на жизнения цикъл на клетката и повишават „процента на оцеляване“
• Сиртуините също са отговорни за безпроблемно възпроизвеждане на клетки, за хармоничен и безпроблемен процес на зреене на клетките и за подобряване устойчивостта на кожата срещу стрес.
• Подобрява се синтеза на колаген и еластин.

  • Pro sirt 1 - Един напълно нов код за оцеляване и връщане на младостта! Това е активен комплекс, който използва тотално потенциала за подмладяване чрез удължаване живота на стволовите клетки. Това от своя страна дава повече време за възстановяване на клетката. Pro sirt 1 осигурява надеждна фото защита.
  • R4 Detox-Complex - една от основните причини за преждевременното остаряване е атаката на свободните радикали. Клетките на лицето и тялото ни са ежедневно атакувани от свободните радикали и постепенно тъканите губят еластичност и променят своята структура. R4 Detox-Complex съдържа Alistine, Detocsophane Lipohroman 6, които изграждат колаген и еластин и имат изключителен възстановяващ ефект върху клетъчната мембрана.
  • Aquaxyl - мощен хидратант, който активно променя профила на кожата като запазва водният резерв в клетката.
  • Екстракт от чиста коприна - има малки молекули с безупречни овлажняващи свойства. Коприната действа като проводник на влагата в дълбочина, което носи усещане за кадифено мека и сияйна кожа.
Филтри
7 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

МИРАТЕНС, това е пътят на Jean d’Arcel към изкуството! Копринената мекота на истинския лукс и силата на захарния протеин, преплетени във висша мода козметика! Истинският блясък е възможен за Вас!

loading...