Назад до Jean D'Arcel

MIRATENSE

Продуктовата линия MIRATENSE се базира на две основни действия – ЛИФТИНГ и ДЕТОКСИКАЦИЯ. Клетъчната детоксикация има голямо влияние върху дълголетието и жизнеността. Всъщност клетките непрекъснато се детоксикират чрез неутрализиране на свободните радикали и разграждане на окислени протеини и други увредени клетъчни компоненти. Въпреки това, с напредване на възрастта, този процес се забавя, което води до натрупване на „клетъчни остатъци“ и засяга клетъчната функция. Това не само съкращава живота на отделната клетка, но също така води до типични признаци на стареене като загуба на еластичност и образуване на бръчки.

MIRATENSE LIFT DETOX е линия за детоксикация и регенерация на кожата, която осигурява ефективна грижа за старееща кожа и помага за премахване на видими признаци на стареене въз основа на био-коктейл от изключително активни вещества.

MIRATENSE LIFT DETOX е ново поколение продукти, чието основно действие е насочено към процесите, протичащи в самата клетка на кожата и митохондриите (клетъчните енергийни станции) и са фокусирани върху регулирането на механизмите за увеличаване на живота на клетките, спиране на процеса на стареене и възстановяване на кожата. Активните компоненти на линията активират естествените лифтинг процеси в кожата и предотвратяват стареенето на кожата.

Ключът към красивата кожа се крие в удължаването на живота на клетките:

• Стареещите кожни клетки отстъпват на „съживяването“
• Ензимът sirtuin се активира от специален комплекс Pro-Sirt1
R4-Detox-Complex защитава тъканите и клетъчните структури от свободни радикали
• Сиртуините влияят на жизнения цикъл на клетката и повишават „процента на оцеляване“
• Сиртуините също са отговорни за безпроблемно възпроизвеждане на клетки, за хармоничен и безпроблемен процес на зреене на клетките и за подобряване устойчивостта на кожата срещу стрес.
• Подобрява се синтеза на колаген и еластин.

ОСНОВНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

АЗИАТСКА ЦЕНТЕЛА (Centella Asiatica Reversa) - представлява специална смес от пептиди, създадена от тотипотентни стволови клетки, получени от растителен калус. Centella Reversa спира клетъчното стареене на кожата, значително намалява дълбочината на бръчките, има противовъзпалителни и заздравяващи свойства. Той е истински „извор на младостта” и има детокс ефект върху кожата, като я освобождава от крайните метаболитни продукти.

R4-ДЕТОКС-КОМПЛЕКС - мощен комплекс от активни вещества, който включва четири активни компонента: Alistin®, Celldetox®, Detoxophane® и Lipochroman-6® (антиоксидант от ново поколение). Той засяга различни слоеве на кожата, от киселинната мантия до клетките. Действайки като защитна бариера, намалява ефекта от вредните външни влияния, като UV радиация и замърсяване на въздуха. На клетъчно ниво има силно антиоксидантно действие, като предпазва клетъчната ДНК и активира нейните собствени механизми за детоксикация и възстановяване. Alistine, Detocsophane и Lipohroman 6 изграждат колаген и еластин и имат изключителен възстановяващ ефект върху клетъчната мембрана.

GATULINE® е революционен активен мускулен релаксант, извлечен от бразилски кресон. Намалява микроконтракциите на лицевите мускули, които водят до образуването на мимически бръчки. Когато се използва само външно, екстрактът действа като повърхностен мускулен релаксант за бързо и ефективно изглаждане на бръчките.

MATRIXYL®6 - ново поколение биомиметичен пептид стимулира синтеза на 6 основни компонента на кожата, които са отговорни за извънклетъчния матрикс и естествената бариерна функция на кожата: колаген I, III и IV, както и фибронектин, хиалуронова киселина и гликопротеини. Кожата става по-еластична, стегната, изгладена отвътре. Бръчките намаляват, а лицето става по-гладко.

PRO SIRT 1 - Един напълно нов код за оцеляване и връщане на младостта! Това е активен комплекс, който използва тотално потенциала за подмладяване чрез удължаване живота на стволовите клетки. Това от своя страна дава повече време за възстановяване на клетката. Pro sirt 1 осигурява надеждна фото защита.

AQUAXYL - мощен хидратант, който активно променя профила на кожата като запазва водният резерв в клетката.

ЕКСТРАКТ ОТ ЧИСТА КОПРИНА - има малки молекули с безупречни овлажняващи свойства. Коприната действа като проводник на влагата в дълбочина, което носи усещане за кадифено мека и сияйна кожа.

Филтри
5 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

МИРАТЕНС, това е пътят на Jean d’Arcel към изкуството! Копринената мекота на истинския лукс и силата на захарния протеин, преплетени във висша мода козметика! Истинският блясък е възможен за Вас!

loading...