Начало Jean D'Arcel MIRATENSE

MIRATENSE® e линия продукти, които са разработени специално за постигането на перефектна, уникално красива и сияйна кожа. MIRATENSE® представя пътят на Jean d’Arcel cosmetique към изкуството. Създава новаторска, луксозна консистенция, съдържаща финни активни субстанции, които имат невероятна грижа към кожата. Ключът на невероятната ефективност на продуктите се дължи на активирането на четири важни фактора, които ръководят подмладяването на кожата.

  •  Повишаване на способността регенерация и увеличаване на гъвкавостта на кожата.
  •  Подобряване на овлажняващия баланс на кожата.
  •  Редуциране на микростреса на лицевите мускули.
  • Възстановяване на качеството на кожата и повишаване силата на епидермиса посредством лифтинг ефект.

Резултатът е цялостно, интензивно хидратирана, омекотена и защитена кожа. Морето от познание, с което разполага медицината, козметичната дерматология и пластично-естетичната хирургия е комбинирано в линия MIRATENSE® с необикновен начин. За изключително кратък период от време, кожата добива значителна гъвкавина и еластичност и изглежда видимо по-гладка. Наградата от MIRATENSE® е невероятна сила, която активира четирите главни фактора за подмладяване на кожата. Съставките на MIRATENSE® са висококачествени компоненти за регулиране на онези процеси, които са отговорни за максималното, естествено функциониране на биологичните системи на кожата. Резултатът е видимо подмладен профил на кожата.

Екстракт от коприна

MIRATENSE® съдържа екстракт от чиста коприна, която притежава безупречни овлажняващи свойства. Заложена веднъж в кожата коприната действа като проводник и при допир с хидратант влагата се плъзва по коприната и прониква за много кратко време в дълбочина. Има изключително мека консистенция и придава видима сияйност на кожата.

TREALIX®

MIRATENSE® съдържа растителни протеини и съставки от захар, подобни на /библейската манна храната на израелтяните по време на техните дълги пътувания/. Още известна ни като „захар на живота”, тази съставка е условие за индивидуалното овлажняване на кожата. Кожата незабавно и продължително подобрява своята визия и е хидратирана в дълбочина.

MIRACELL PLUS

MIRATENSE® съдържа комбинация от съставки, които влияят за оптималното възстановяване на комуникацията между клетките на кожата. Това подобрява приема на хранителни съставки, а като резултат кожата е съживена и сияйна. Твърдостта и еластичността на епидермиса са подобрени.

DELINOX HL

MIRATENSE® съдържа биологични протеини, които постигат незабавен ефект. Те много бързо изглаждат финните линии и регулират микро-стреса на лицевите мускули. При продължителна употреба омекотяват дълбоките бръчки и придава ефективна устойчивост на профила.

MIRATENSE PREMIUM LIFT: Новата комбинация от активни съставки повишава комуникацията между пластовете на кожата, стимулира производството на т.н. протеин на дълголетието /sitrin/, както и производството на колаген и еластин. PREMIUM LIFT подобрява връзките на колагеновите фибри и осигурява надеждна защита срещу вредното влияние на околната среда. Новите модерни съставки имат незабавен възстановяващ ефект!

  • Pro sirt 1 - Един напълно нов код за оцеляване и връщане на младостта! Това е активен комплекс, който използва тотално потенциала за подмладяване чрез удължаване живота на стволовите клетки. Това от своя страна дава повече време за възстановяване на клетката. Pro sirt 1 осигурява надеждна фото защита.
  • R3 Detox-Complex - една от основните причини за преждевременното остаряване е атаката на свободните радикали. Клетките на лицето и тялото ни са ежедневно атакувани от свободните радикали и постепенно тъканите губят еластичност и променят своята структура. R3 Detox - Complex съдържа Alistine, Detocsophane Lipohroman 6, които изграждат колаген и еластин и имат изключителен възстановяващ ефект върху клетъчната мембрана.
  • Aquaxyl - мощен хидратант, който активно променя профила на кожата като запазва водният резерв в клетката.
  • Екстракт от чиста коприна - има малки молекули с безупречни овлажняващи свойства. Коприната действа като проводник на влагата в дълбочина, което носи усещане за кадифено мека и сияйна кожа.

MIRATENSE

Назад Категории и Филтри
9 Продукта
Сортирай:
На страница по:
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ