Назад до Началната страница

Нашият екип

ЖУЛИЕТА ЖЕЛЕВА

ЖУЛИЕТА ЖЕЛЕВА

Управител

Основател на фирма "Бютифорс" и директор на ЦПО "Бютифорс" (лиценз към МОН 2017121402). Бакалавър по философия, бакалавър по Теология, магистър по управление на човешките ресурси, козметолог със свидетелство 3 степен по професия козметика. Има опит в неправителствени програми за финансово развитие и създаването на стратегии за фирмено развитие. Обича да мечтае и не може да мрази. Главата й гъмжи от нови идеи, които редовно я вдъхновяват. Харесва мисълта на Дейвид Хюм: "Красивите неща живеят в ума на този, който ги съзерцава"...

КАТЯ КРЪСТЕВА

КАТЯ КРЪСТЕВА

Главен счетоводител

Катя е главен счетоводител на фирма Бютифорс Еоод от самото начало. Създава и поддържа цялата документация по дейностите на фирмата. Никога не прави грешки. Помни рожденните дати на всички хора по света и на всичките им роднини. Много е точна, обича безупречният ред и е много верен приятел. Облича се в червено, което определя характера й като горещ и опасен!

ПАВЕЛ ПАНЧЕВ

ПАВЕЛ ПАНЧЕВ

Търговски представител

Павел е търговски представител на фирма Бютифорс. Много отговорен, енергичен и дълбоко технологичен. Влиза лесно под кожата на клиентите, знае как да ги обгрижва и как да спазва здравословна дистанция. Има тънко и забавно чувство за хумор. Може да се разчита на него както за малките, така и за големите неща. Слуша музика на "max"...Казва за себе си, че вярата в Бог е претворила живота му. И ние му вярваме.

Галя Брезова

Галя Брезова

Главен козметик и преподавател по козметика

Главен специалист по козметика на Jean d'Arcel cosmetique за България от 10 години. Има завършен колеж по медицина и стаж като медицинска сестра. Галя е козметик със свидетелство 3 степен по професия козметика и преподавател по практика на курсистите по специалност Козметика. В учебният център на Jean d'Arcel Галето отговаря за всички терапии на лице, кавитация, радиочестотен лифтинг, трайно обезкосмяване, мезотерапия. Много е приятно човек да стои в нейното присъствие. Винаги прави нещата да изглеждат супер лесни. Никой освен нея на света не знае как е възможно да бъдеш майка на 3 деца, отличен професионалист и неуморим оптимист по едно и също време!

Евгения Панчева

Евгения Панчева

Специалист маркетинг и преподавател по козметика

Еви е нашият маркетинг специалист. Завършила е финанси в ВТУ "Св.Св. Кирил и Методий". Всички статии за козметични процедури и терапии на сайт ww.beautyforce.bg са създадени от нея. Освен това е специалист 3 степен по козметика и преподава теория на всички курсисти в ЦПО Бютифорс. Има чувство за хумор и креативно мислене. Много е мила и чувствителна. Носи в себе си вътрешно усещане за естетика, схваща бързо и се изразява с огромен брой думи. Големите градове като Париж и Рим зареждат нейното вдъхновение за дълъг период от време (което стресира някои търговски представители)...

Боряна Людова

Боряна Людова

Масажист и преподавател по масаж

Боби е масажист с безбройни специализации и има "златни ръце". Има диплома свидетелство 3 степен по професия козметика към МОН и преподава масаж в учебният център на "Бютифорс". Работи при нас като масажист вече 5 години. Много е ефирна, още по походката разбираш, че е "бивша" балерина. Има брилянтно чувство за хумор. Преценил си я като чуплива, но само да й паднеш в силните ръце! Обича да мечтае и държи да бъде стриктна във всички отношения. Умее да се вписва сред хората, заради своето позитивно мислене, което е отворило далечни хоризонти в съзнанието й.

Деси Монева

Деси Монева

Маникюрист, специалист по терапевтичен педикюр, преподавател по професия Маникюрист

Казват, че комуто лозето е прекопано, той ще има богата реколта! Ето така усетихме Деси Монева, когато я видяхме за пръв път. Деси е икономист по образование, но маникюсрист по призвание. Има експертни познания в областта на ноктите и е главен обучаващ в курсовете по маникюр, педикюр, ноктопластика, гел лак и специални декорации в козметичния център на Jean d’Arcel. Освен това Деси има специализация по подология и има сертификат по терапевтичен педикюр на немският конгломерат "BAYER". Енергична, изобретателна, приятно скромна и едновременно с това е камък, който си тежи на мястото. Деси е открила своето призвание като маникюрист, а ние открихме нея! Днес тя е една осъществена жена, майка на 3 деца и талантлив професионалист, който разбира, че успехът на човека зависи от негото последователно и непрекъснато усъвършенстване.

Ренета Младенова

Ренета Младенова

Фризьор и преподавател по фризьорство

Рени е "Мастър" фризьор 3 степен с диплома към МОН и преподавател по фризьорство в обучителният център Бютифорс. Завършила е УНСС, но открива своето призвание в професията на фризьор. Има фин усет към поставянето на тресирани коси и името й много лесно завладява градове. Влюбени сме в нейната борбена активност. Пълна с живот, жертвоготовна, с широко сърце, Рени знае как да постига мечтите си и да блести. Впечатляваща комбинацията от нежно излъчване и силен характер!

loading...