Начало Медия Статии Любопитно Парфюмът 2

Медия

Парфюмът 2

431

 

 

 

 

Продължаваме с останалите видове аромати и как те говорят за нашата същност.

Групата на цветните аромати е изключително богата и разнообразна и включва парфюми, чиято сърцевина е представена от разкошен букет или семпла композиция. Често специалистите обогатяват цветните нотки с дървесни, плодови, алдехидни или подправъчни нюанси. Едни от най-любимите и разпространени цветни есенции са роза, жасмин, ирис, гардения, лилия, нарцис.

Почитателките на цветните аромати са нежни и уязвими, често мечтаят за силно мъжко рамо и понякога предприемат своеобразно бягство от ежедневните проблеми, затваряйки се в собствен въображаем свят, изпълнен с много красота и романтика. Самотата ги плаши и обикновено влагат много от себе си в една връзка. За съжаление прекалената емоционалност може да отблъсне техния партньор и затова разочарованията им в личен план не са малко. Притежават вродена доброта, чувствителност и състрадание и винаги са готови да помогнат на приятели в тежък момент. В работата си често се натоварват с доста задачи и невинаги са в състояние да ги доведат до успешен край. Не понасят интригите на работното място, стремят се към нормално общуване и държат на взаимното уважение и толерантност. Разходките сред природата ги освобождават от натрупаното напрежение и стрес и ги зареждат с позитивна енергия. Интересуват се от модата, но имат изграден собствен стил на обличане. Отдават предпочитанията си на меките пастелни тонове, нежно стелещата се коприна и изящните дантели. Гримът им е лек, ненатрапчив и обикновено поставят акцент на устните си.

Парфюмите с преобладаващи в основата си дървесни нотки (санталово дърво, кедър, бял дъб, гаяково дърво) са изискана комбинация от чувственост, дискретна съблазън и елегантност. Дървесният аромат завладява с великолепната хармония на хладна сдържаност и гореща страст, невинност и провокативна дързост.

Жените, харесващи дървесните аромати, са независими, самоуверени и прецизни в действията си личности. Притежават отлични професионални умения в своята област, с лекота се справят с трудни задачи и са способни бързо да взимат правилни решения. Отличават се с аналитичен ум, наблюдателност, съобразителност и проницателност. Имат вродена устойчивост и са в състояние да се справят успешно дори в най-тежки житейски ситуации. Изискват много както от себе си, така и от близкото си обкръжение. Те внимателно подбират приятелите си и никога няма да ги срещнете в неподходяща компания. Харесват изобразителното изкуство, киното, музиката. Държат изключително на перфектния външен вид. В ежедневието си предпочитат елегантен делови костюм, гримът им е нежен, а прическата безупречна. За парти или коктейл сменят костюма с изискан тоалет най-често в черно или тъмносиньо.

Шипровите аромати заемат достойно място в парфюмерийната индустрия, тъй като съчетават ободряваща свежест, съблазнителна чувственост и очарователна дързост, изразяват свободата на духа и модерния, динамичен начин на живот. Характерно за тях е наличието на мъх, бергамот и пачули. Най-общо шипровата нотка в парфюма се усеща като лек, почти неуловим мирис на гниещи есенни листа, идващ от дъбовия мъх.

Почитателките на шипровите аромати се отличават с противоречив характер. На пръв поглед може да ви се сторят повърхностни, но със сигурност ще сбъркате в преценката си. Те са силни, независими и смело отстояват принципите си. Упорити и последователни са в действията си и преследват докрай набелязаните цели. Стъпка по стъпка се изкачват и изграждат блестяща кариера. Интересите им са многостранни, бързо и с лекота се приспособяват към промените. Гъвкави и адаптивни, когато ги опознаете отблизо, ще установите, че да имате такава жена до себе си е привилегия. Изключително приятен събеседник, в нейната компания никога не е скучно. В любовта е искрена, толерантна и склонна на известни компромиси. Следи модните тенденции, но предпочита да избере тоалет, който ще й подхожда и ще се чувства удобно в него. Гримът й е лек, но безупречно поставен.

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ