Назад до Козметичен салон

Луксозни Wellness ритуали

Уникални, неповторими и луксозни терапии, коктейл от най-чисти есенции. В тази секция ще разберете защо Jean d'Arcel е толкова специална козметика. Тук ще се насладите на най-новите открития в козметологията и ще спрете старостта с едно мигване на окото. Подарете си изживяване от света на висшата козметика и направете незабравим един свой ден с терапия делукс.

1. Precious Gold Treatment – луксозна уелнес терапия с професионалните продукти на серия ROSE SUBLIME. Съчетава всички изисквания за сияен, равномерен тен, като същевременно защитава кожата, осигурява дълготрайна влага, възстановява овала на лицето и отслабените контури, помага за намаляване на преждевременното стареене, ефективно изглажда бръчките и видимо подмладява кожата. Благодарение на току-що придобитата активност на клетките, дермата отново е в състояние да образува висококачествени съставки, за да поддържа красив вид на кожата. Високоефективните активни концентрати против стареене насърчават гладък и равномерен тен, който сияе с видим ефект на блясък. Клетките са толкова ефективно стимулирани, че могат да развият нова енергия и да възобновят своите младежки механизми. Ще се потопите в уникалния свят на розата и ще се насладите на предимствата на системата DamasCell'Luxe! Сиянието на кожата е убедителният резултат!


ЦЕНА на 1 процедура: 150 лв.

При закупуване на пакет от 6 процедури отстъпка 30% от общата стойност!

 

2. Метод MIRATENSE deluxe -  луксозна терапия, която не само гарантира, че тенът ви ще сияе и изглежда по-млад, но също така осигурява цялостна дълбока релаксация. Успокояващият масаж Gua Sha с камък от нефрит, който също води началото си от традиционната китайска медицина, освобождава напрежението в мускулите на лицето и стимулира притока на кръв и лимфа. Заедно с детоксикиращите и стягащи кожата продукти от висок клас в MIRATENSE LIFT DETOX линията, той постига значителни видими резултати: стегнати контури на лицето, гладка и еластична кожа и невероятен блясък!

 

ЦЕНА на 1 процедура: 140 лв.

При закупуване на пакет от 6 процедури отстъпка 30% от общата стойност!

 

3. Методът на Афродита - не случайно, терапията носи името на гръцката богиня на любовта и красотата. Методът на АФРОДИТА е историческа лифтинг терапия на Лаборатории Jean d'Arcel, при която се използват професионалните продукти на серия MULTIBALANCE. Хармоничната комбинация от час и половина до два часа уелнес с иновативни методи против стареене поставя видимите признаци на стареене на кожата на място. Терапията връща кожата в баланс, който не само се вижда, но и се усеща. Има незабавен избистрящ и лифтинг ефект, който се дължи на изофлавоните от ИРИС - подобни на човешките естроген и прогестерон! Луксозно и неповторимо изживяване!

 

ЦЕНА на 1 процедура: 130 лв. 

При закупуване на пакет от 6 процедури отстъпка 20% от общата стойност! 

Запази час
loading...