Начало Медия Статии Иновации Rose Sublime - номинация за крем на годината в Германия

Медия

Rose Sublime - номинация за крем на годината в Германия

630

Най-скъпоценното съкровище на Jean D'Arcel cosmetique се казва Rose Sublime - Символът на красотата!

Историята на най-новата луксозна серия на Jean D'Arcel cosmetique е естествено продължение на една концепция през последните години. Облечена в страст и перфекционизъм, луксозната серия е върховна точка чрез въвеждане на новият комплекс от активни съставки DamasCell"Luxe system.

Това е високоефективен, интелигентен комплекс, който съдържа екстракт от легендарната маслодайна роза Rosa Damascena от семейство Розоцветни, известна още като Българска роза. Екстрактът, извлечен от растителните клетки, влияе пряко върху дейността на дермата, забавя процесите на стареене и съживява производството на нови клетки. Екстрактът от маслодайна роза стимулира синтеза на нови колагенови влакна и протеогликан, които стимулират производството на компоненти в извънклетъчната матрица. Благодарение на тази нова клетъчна активност, дермата е в състояние да генерира нови компоненти в услуга на красотата. Растителните клетки са комбинирани с допълнителен източник на биоенергия, които повлияват производството на чисто нов колаген и еластин. Резултатите показват напълно обновена структура на лицето само след 2 седмици на употреба. Кожата е по-стегната, по-тонизирана и по-гладка!

Успоредно с това DamasCell"Luxe съдържа уникален по рода си "анти-радикален щит", който неутрализира свободните радикали и предпазва клетките от увреждане на тяхната ДНК структура.

Нежните луксозни текстури на продуктите от  серия Rose Sublime докосват сетивата като фин аромат и създават усещане за втора кожа, мека като кадифе.

Серия Rose Sublime е истинско творение на съвременната козметика, където консистенцията и ароматът са в перфектна хармония. Едновременно деликатна и творяща природа на съставките с флорален характер.

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ