Начало Медия Статии Полезни съвети 4 начина да се избавим от бръчките около очите

Медия

4 начина да се избавим от бръчките около очите

3001

Безпокоят ли ви бръчките около очите? Има няколко начина, които могат да ви помогнат да се избавите от този проблем:

1. Хранете се правилно

Богати на витамин С храни (портокали, ягоди, зеленолистни зеленчуци) защитават от сухота на кожата и от поява на бръчки тип „пачи крак“ около очите. Различни видове горски плодове и зелен чай бият рекорда по съдържание на антиоксиданти, които предпазват от възпаления и от разпространение на бактерии. А Омега-3, съдържаща се в ядките, семената и рибата, помага да се възстанови водния баланс на кожата.

 

 

 

2. Погрижете се за кожата около очите

Правилните кремове и овлажнители за зоната около очите са абсолютно необходима грижа. Сухата кожа губи своята еластичност и в крайна сметка по нея се появяват бръчки и торбички под очите. В допълнение, кремът за около очите трябва да има слънцезащитен фактор.

 

 

3. Кажете „Не“ на солта

Торбичките под очите изглеждат по-големи, когато използвате голямо количество сол. За да се намали подуването, направете си маска от настъргани сурови картофи, които също ще помогнат за избелване на кожата.

 

 

 

4. Премахвайте гримът от очите си внимателно

Трябва да бъдете особено внимателни, когато сваляте гримът от зоната на очите. Ако много грубо притискате тази зона, може да предизвикате образуването на бръчки. Всъщност, в тази област на лицето кожата е много нежна. За да премахнете грима, използвайте памучни тампони, напоени в специална течност за премахване на грим.

 

 

Ефективна грижа за кожата около очите ще ви достави ампулата на немската фирма ARCAYA Eye Repair. Нейната формула ще повиши способността на кожните клетки да се регенерират, ще защити от вредното въздействие на околната среда, ще подхрани и хидратира кожата около очите.

 

 

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ