Начало Тип кожа Зряла кожа Конфортен Гел за Масаж професионален

Комфортен крем за Масаж професионален

Арт.№ 3602
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Освежаващ и хидратиращ крем за масаж с отлични плъзгащи свойства, който придава уникална мекота и гладкост на кожата и придава на масажа чувство за истински релакс и хармония.

Предимства:

  • Изключително икономичен.
  • Изглажда кожата по неповторим начин.
  • Хидратира и омекотява.

Употреба:

Сложете количество около 5-8 мл. в ямката на деколтето и с леки релаксиращи движения направете масаж. В случай, че масажът продължи около 20 мин. и продуктът попие може да сложите на върха на пръстите си бадемово масло или масло от жожоба, за да довършите масажа, тъй като 5-8 мл. са напълно достатъчни, за да влезнат активните съставки на масажния крем.

Размер: 250мл.

Активни съставки

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Изофлавон от Ирис

Изофлавоните от ирис са нова 'хормоноподобна' фитотерапия. Стареенето на кожата се получава вследствие на: кожна атрофия и намаляване на метаболитните дейности, отслабване на кожно епидермалните връзки, намаляване синтеза на протеините от извънклетъчното пространство, и на намаляване синтезът на колаген и еластин. Изофлавоните от ирис забавят процесът на стареене на кожата чрез потискане на активността на ензимите отговорни за разграждането на протеините от извънклетъчното пространство и намаления синтез на колаген и еластин. Изофлавоните от ирис стимулират синтеза на ламинин 1 и ламинин 5 - свързващите молекули на кожно-епидермалните връзки, засилват цялостната защитна функция на кожата и намаляват дълбочината на бръчките. Кожата изглежда тонизирана и хидратирана.

Рициново Масло

Рициновото масло е широко разпространено средство за домашно лечение от дълбока древност. То притежава редица ценни лечебни качества. Освен неговото отдавна известно слабително действие, то притежава и локално действие върху кожата и подкожната тъкан. Рициновото масло премахва брадавици, бенки, тъмни петна и други кожни образувания след няколко седмичен курс на локално втриване в кожата. Има противовъзпалително и антибактериално действие, обгръща и защитава клетката. Съдържа олеинова и линолинова киселина и има функция да прониква дълбоко в кожата.

Характеристики на Продукта

ЕфектРегенерация, възстановяване
Еластичност
Подхранване
Блясък, избистряне, освежаване
Стяга кожата
Повдигане, лифтинг, изпъване

Документи за сваляне

Facebook коментари

Комфортен крем за Масаж професионален

Комфортен крем за Масаж професионален

MULTIBALANCE
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ