Назад до Зряла кожа MULTIBALANCE

Ампули Система за Забавяне Признаците на Старостта

Арт.№: 113 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
118.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Ампули Система за Забавяне Признаците на Старостта
Ампули Система за Забавяне Признаците на Старостта

Информация

Характеристики

Ефект
Бръчки под очитеБръчки по лицетоЕластичностИзглаждане на тенаПовдигане, лифтинг, изпъванеПодхранванеРегенерация, възстановяванеТорбички под очите
Тип кожа
Зряла кожа

Активни съставки

Deliner® - протеин, получен от царевица

По време на стареенето, дермата преминава през дълбоки промени, както от молекулен аспект така и на структурно ниво. Присъствието на фибробластът в дермата намалява, синтезът на клетки намалява, макромолекулите (колаген и еластин), които отговарят за поддържането на механичните свойства на кожата се редуцират. Тези структурни промени са основна цел в анти-ейдж технологиите днес, но освен тях други молекули, като фибронектин играят важна роля в поддържането на структурата на дермата. Фибронектинът заздравява връзките между различните макромолекули в извънклетъчното пространство, и така подобрява дермалната тъкан. Deliner протеин се получава от царевица и увеличава синтеза на фибробласти. Deliner подобрява функционирането на дермата, като допринася кожата да устои на срязващи напрежения, отговорни за образуването на бръчки. Deliner е уникален 'пълнител' за бръчките, действа двупосочно, като изглажда бръчките отвън и отвътре, активно прониква в дълбочина, подобрява плътността и здравината на кожата.

Екстракт от Планктон

Екстрактът е извлечен от морски планктон, богат на фосфорни съединения 'извор на енергия', която е необходима за стимулиране на метаболизма на клетките. Екстрактът от планктон спомага за премахване на вредните вещества от кожата. Засилва способността на кожата да се самовъзстановява, защитава клетките от UV радиация и атака на свободните радикали. Повишава образуването на колаген, еластин +. Структурата на кожата става по-твърда и стегната, фините бръчки са значително редуцирани.

Изофлавон от Ирис

Изофлавоните от ирис са нова 'хормоноподобна' фитотерапия. Стареенето на кожата се получава вследствие на: кожна атрофия и намаляване на метаболитните дейности, отслабване на кожно епидермалните връзки, намаляване синтеза на протеините от извънклетъчното пространство, и на намаляване синтезът на колаген и еластин. Изофлавоните от ирис забавят процесът на стареене на кожата чрез потискане на активността на ензимите отговорни за разграждането на протеините от извънклетъчното пространство и намаления синтез на колаген и еластин. Изофлавоните от ирис стимулират синтеза на ламинин 1 и ламинин 5 - свързващите молекули на кожно-епидермалните връзки, засилват цялостната защитна функция на кожата и намаляват дълбочината на бръчките. Кожата изглежда тонизирана и хидратирана.

loading...