Начало Тип кожа Зряла кожа Ампули Система за Забавяне Признаците на Старостта

Ампули Система за Забавяне Признаците на Старостта

Арт.№ 113
0.0/5 от общо 0 оценки
118.00 лв (с ДДС)

Продуктът е изчерпан.

Информация за продукта

Луксозна освежаваща система концентрат, който бързо се усвоява. Изключително подходящ за суха кожа, моментално ликвидира чувството на опънатост. Незабавно придава свежест върху стресираната и изморена кожа. Използва се предимно в зони заплашени от бръчки, като околоочния контур се обикаля на около 2 см. Съдържа фитохормони подобни на човешките естроген и прогестерон. Възстановява и има отличен анти-ейдж ефект. Съдържа изофлавони. Това са второстепенни растителни субстанции - фитохормони, които активират естрогена и прогестерона в организма и имат защитна функция, намаляват признаците на менопаузата, използват се и за профилактика на някои ракови заболявания. Това прави този серум подходящ за жени със зряла кожа. В комбинация с крем и маска от серията с фитохормони постига незабавен резултат като видимо подобрява профила на кожата.

Предимства:

  • Създава еластичност на кожата.
  • Тенът на лицето е освежен.
  • Бръчките са активно редуцирани.

Употреба:

Системата съдържа 6 опаковки по 3мл. с дозатор. Отворете една опаковка и с пипетата си вземете няколко мл от луксозната течност. Нанесете локално върху бръчките на почистеното лице, като избягвате зоната на очите на около 2см. С нежни движения масажирайте докато попие.

Размер: 6 опаковки по 3мл. с дозатор

Активни съставки

Екстракт от Планктон

Екстрактът е извлечен от морски планктон, богат на фосфорни съединения 'извор на енергия', която е необходима за стимулиране на метаболизма на клетките. Екстрактът от планктон спомага за премахване на вредните вещества от кожата. Засилва способността на кожата да се самовъзстановява, защитава клетките от UV радиация и атака на свободните радикали. Повишава образуването на колаген, еластин +. Структурата на кожата става по-твърда и стегната, фините бръчки са значително редуцирани.

Deliner® - протеин, получен от царевица

По време на стареенето, дермата преминава през дълбоки промени, както от молекулен аспект така и на структурно ниво. Присъствието на фибробластът в дермата намалява, синтезът на клетки намалява, макромолекулите (колаген и еластин), които отговарят за поддържането на механичните свойства на кожата се редуцират. Тези структурни промени са основна цел в анти-ейдж технологиите днес, но освен тях други молекули, като фибронектин играят важна роля в поддържането на структурата на дермата. Фибронектинът заздравява връзките между различните макромолекули в извънклетъчното пространство, и така подобрява дермалната тъкан. Deliner протеин се получава от царевица и увеличава синтеза на фибробласти. Deliner подобрява функционирането на дермата, като допринася кожата да устои на срязващи напрежения, отговорни за образуването на бръчки. Deliner е уникален 'пълнител' за бръчките, действа двупосочно, като изглажда бръчките отвън и отвътре, активно прониква в дълбочина, подобрява плътността и здравината на кожата.

Изофлавон от Ирис

Изофлавоните от ирис са нова 'хормоноподобна' фитотерапия. Стареенето на кожата се получава вследствие на: кожна атрофия и намаляване на метаболитните дейности, отслабване на кожно епидермалните връзки, намаляване синтеза на протеините от извънклетъчното пространство, и на намаляване синтезът на колаген и еластин. Изофлавоните от ирис забавят процесът на стареене на кожата чрез потискане на активността на ензимите отговорни за разграждането на протеините от извънклетъчното пространство и намаления синтез на колаген и еластин. Изофлавоните от ирис стимулират синтеза на ламинин 1 и ламинин 5 - свързващите молекули на кожно-епидермалните връзки, засилват цялостната защитна функция на кожата и намаляват дълбочината на бръчките. Кожата изглежда тонизирана и хидратирана.

Характеристики на Продукта

ЕфектПовдигане, лифтинг, изпъване
Регенерация, възстановяване
Изглаждане на тена
Подхранване
Еластичност
Против торбички под очите
Бръчки по лицето
Бръчки под очите

Документи за сваляне

Facebook коментари

Ампули Система за Забавяне Признаците на Старостта

Ампули Система за Забавяне Признаците на Старостта

MULTIBALANCE

Ампули Система за Забавяне Признаците на Старостта

Продуктът е изчерпан. | Направи запитване
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ