Назад до Козметичен салон

Пилинги с киселини

1. ХИМИЧЕН ПИЛИНГ С АЗЕЛАИНОВА КИСЕЛИНА

Азелаиновият пилинг има антиоксидантни и комедолитични свойства. Помага за избледняване на появата на белези от акне и други оцветявания, рафинира повърхността на кожата и осигурява по-равномерен тон на кожата. Намалява чувствителността и е приложим за за всеки тип кожа.

Азелаинова киселина 25%

Цена на 1 процедура: 120 лв.

 

2. ХИМИЧЕН ПИЛИНГ С АНТИ ЕЙДЖ ЕФЕКТ FLASH PEELING

Flash Peel е комбинация от аргинин, млечна киселина и алантоин. Прилагането му предизвиква блестящ ефект с незабавен тензорен ефект, намалява бръчките, увеличава синтеза на колаген и подобрява общия вид на кожата.

Съдържание на пилинга: Аргинин 20%, Млечна киселина 10%, Алантоин 1%

Цена на 1 процедура: 145 лв.

 

3. ХИМИЧЕН ПИЛИНГ С ДЕПИГМЕНТИРАЩ ЕФЕКТ WHITENING PEEL

Ефектът на този пилинг се отнася особено за лечение на пигментация. Показва голяма ефективност при намаляване на петна, причинени от излагане на слънце, бременност и акне.

Съдържание на пилинга: Арбутин 10%, Плодова киселина 10%, Коджикова киселина 5%, Млечна киселина 10%, Салицилова киселина 5%.

Цена на 1 процедура: 130 лв.

 

4. ХИМИЧЕН ПИЛИНГ ANTIAGING PEEL

Уникална анти-ейдж терапия с видим ефект на подобряване на структурата на кожата, която стимулира разрушаване на натрупаният през лятото меланин и активно стимулира регенерацията на кожата. Пилингът против стареене е комбинация от пирувинова киселина и фитинова киселина - специален коктейл формула, създадена за борба с признаците на стареене. Благодарение на антиоксидантните си свойства има мощен подмладяващ и регенериращ ефект върху кожата. Видимо подобрява фините линии и дълбоките бръчки и придава нов сияен тен на уморената от слънцето кожа.

Съдържание на пилинга: Пуривинова киселина 20%, Фитинова киселина 5%.

Цена на 1 процедура: 145 лв.

Запази час
loading...