Назад до Козметичен салон

АНТИ-ЕЙДЖ ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ

Терапия PRESTIGE - терапията е разработена в лаборатории Jean d'Arcel и е олицетворение на най-съвременните технологии в областта на козметиката. Специално за серия PRESTIGE са разработени активни съставки, които гарантират здравословна защита на клетките и структурно подобряване на кожата:

Анти Прогерия комплекс (anti progeria complex) - предпазва клетките на 75% от натрупване на протеин прогерия, който състарява клетките.
Витамин комплекс (Vitamins A,B5,C,E + Retinol) - комплекс от витамини за естествена защита на клетките, ефективен срещу свободните радикали, редуцира бръчките за 2 седмици.
Бета Глюкан (Beta Glucan) - бетаглюканите действат върху клетките на дермата и епидермиса имуномодулиращо и подмладяващо.
Проретинол (Proretinol) - стимулира обновяването на кожата и повишава синтеза на колаген.
Екстракт от люцерна - биологична съставка за уморена кожа, която дава нова сила и енергия.
Aquaxyl - повишава нивото на влага в епидермиса.

Цена на 1 процедура: 90 лв.

При закупуване на пакет от 6 процедури отстъпка 20% от общата стойност!

 

Терапия RENOVAR за превенция и коригиране на мимически бръчки - интензивна борба с признаците на остаряващата кожа. Ежедневното напрягане на лицевите мускули води неусетно до образуването на фини линии по повърхността на кожата, които в последствие стават по-дълбоки и образуват бръчки. Специално разработена за борба с мимическите бръчки, серия РЕНОВАР се бори за нова сила и еластичност на кожата със своя ботокс ефект.

Цена на 1 процедура: 90 лв.

При закупуване на пакет от 6 процедури отстъпка 20% от общата стойност!

 

Терапия CAVIAR - терапията е подходяща за леко мазна кожа. Най-важните активни субстанции са: ДНК екстракт от хайвер от сьомга и жива морска вода, както и много новаторски съставки, които защитават кожата, борят се с вредното влияние на околната среда, стреса и първите знаци на възрастта. Терапията с Хайвер възстановява естествената бариера на кожата, защитава от появата на финни линии и бръчки, придава цялостен и по-добър вид на лицевия контур.

Цена на 1 процедура: 90 лв.

При закупуване на пакет от 6 процедури отстъпка 20% от общата стойност!

 

Депигментираща и избелваща терапия с плодови киселини ARCELMED BLUE - това е процедура с периодично прилагане на 30% алфа хидрокси киселини, които ефективно разрушават меланиновите натрупвания в кожата. Терапията съдържа богати подхранващи продукти с пептиди, които възстановяват кожната повърхност и стимулират здрав растеж на новите клетки. Активните съставки разрушават меланиновите струпвания. Така повърхността на кожата се покрива с равномерен тен, а тъмните петна избледняват. Продуктите са богати на активни концентрати с лифтинг ефект, които възстановяват кожата в дълбочина и стимулират производството на нов колаген и еластин. В терапията са включени маски за активна регенерация на кожата.

Цена на 1 процедура: 90 лв.

При закупуване на пакет от 6 процедури отстъпка 20% от общата стойност!

 

Запази час
loading...