Начало Уреди Спортни и отслабване Уред за отслабване, стягане и оформяне на тялото чрез електростимулация

Уред за отслабване, стягане и оформяне на тялото чрез електростимулация

Арт.№ F-905
0.0/5 от общо 0 оценки
850.00 лв (с ДДС)

Изисква се предварително капаро в размер 50% от цената на продукта.

 бр
В наличностДоставка до 24ч.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 83.67 лв. на месец

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Информация за продукта

Уред за отслабване, стягане и оформяне на тялото чрез електростимулация, с 10 изхода и 8 различни програми. Проектиран да бъде поставен върху маса или козметична количка.

Предназначение:

  • козметични салони
  • СПА центрове
  • Уелнес центрове и центрове за отслабване.

 

Описание:

Електростимулацията е вид процедура за премоделиране на тялото с помощта на електрически импулси, които провокират мускулна контракция, вследствие на което се получава ефект, подобен на този, който ще се получи чрез упражняване на мускулите по традиционен начин. Това е пасивна гимнастика, която позволява да се тонизират мускулите и да се пребори тяхната отпуснатост чрез увеличаване на обема, силата и издръжливост им.

Електростимулацията е базирана на прилагането на ток, симулиращ електрически импулси, които се изпращат до нервната система на мускула, за да се предизвика неговото стягане. Този стимул се появява чрез поставяне на два електрода на третираната площ с цел извършване на мускулно стягане, получавайки нервни импулси от мозъка. Мускулът не прави разлика между доброволното и принудителното стягане, което се прави без никакви усилия от страна на пациента и по много безопасен начин.

Комбинацията на електростимулация с уравновесена диета укрепва мускулите и ги прави по-гъвкави, подобрява кръвоносната система на долната част на тялото и помага за премахване на излишните течности. Терапията с електростимулация носи много положителни резултати на релакс и масаж на мускулите, стимулира лимфния поток и подобрява мускулния тонус в ръцете, бедрата, седалището и краката. Също така допринася за премахване на токсините, натрупванията от мазнини и за укрепване на тъканта на гърдите.

Този уред предлага широка гама от процедури, тъй като може да се прилага в различни части на тялото като седалището, бедрата, корема, ръцете, краката и лицето. Включени са 23 двойки електроди с различни размери за различните части на тялото.


Технически характеристики:

Волтаж: 220 V-240 V
Честота: 50 Hz

Работна мощност: 12 V - 150 V
Работна средна честота: 2000 Hz
Работна ниска честота: 1 до 200 Hz


Срок на доставка: до 20 работни дни

Гаранционен срок: 24 месеца

 

Facebook коментари

Последно разглеждани

Уред за отслабване, стягане и оформяне на тялото чрез електростимулация 850.00 лв
Уред за отслабване, стягане и оформяне на тялото чрез електростимулация

Уред за отслабване, стягане и оформяне на тялото чрез електростимулация

Козметична апаратура
850.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ