Начало Тип кожа Зряла кожа Стягащ Дермален Крем Концентрат

Стягащ Дермален Крем Концентрат

Арт.№ 1127
3.0/5 от общо 1 оценка
77.00 лв (с ДДС)

Продуктът е изчерпан.

Информация за продукта

Високо ефективен крем концентрат с моментален ефект срещу бръчки и загуба на плътност в кожата. Формулата с лифтинг ефект бързо минимизира бръчки от различен произход и надеждно подобрява микрорелефа. Съдържа висока концентрация на активни съставки, които дават на кожата всичко, от което се нуждае за красив, стегнат и гладък вид.

Предимства:

  •  Изглажда бръчки.
  •  Моментален ефект.
  •  лифтинг ефект.

Употреба:

Нанасяйте сутрин и/или вечер върху почистена кожа.

Размер: 30мл.

Активни съставки

Олио от Жожоба

Олиото от жожоба се добива от орехоподобните семена на пустинното растение жожоба (основни области на отглеждане: Калифорния, Аризона, Мексико).То е уникално в целия растителен свят, от химична гледна точка всъщност то е течен восък (при стайна температура) и практически не гранясва. Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с алкохоли. Свойствата му са подобни на тези на китовата мас, която е била използвана в миналото. Има добра попиваемост във всички видове кожа, включително мазна. Нанесено върху кожата създава невидим за окото, устойчив и еластичен слой, който я подхранва и предпазва от неблагоприятните въздействия на околната среда, без да пречи на нормалната жизнена дейност. Създаденото от него повърхностно и дълбочинно омазняване регулира мастната секреция на кожата. Не предизвиква никакво дразнене и алергични реакции.

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Характеристики на Продукта

ЕфектКашмирена мекота
Регенерация, възстановяване
Изглаждане на тена
Блясък, избистряне, освежаване
Еластичност
Подхранване
Повдигане, лифтинг, изпъване
Бръчки по лицето
Бръчки под очите

Документи за сваляне

Facebook коментари

Стягащ Дермален Крем Концентрат

Стягащ Дермален Крем Концентрат

ARCELMED

Стягащ Дермален Крем Концентрат

Продуктът е изчерпан. | Направи запитване
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ