Назад до Зряла кожа MULTIBALANCE

Серум Против Признаците на Старостта

Арт.№: 105 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
105.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Серум Против Признаците на Старостта
Серум Против Признаците на Старостта

Информация

Характеристики

Ефект
Блясък, избистряне, освежаванеБръчки по лицетоБръчки по шия и деколтеЕластичностКашмирена мекотаПовдигане, лифтинг, изпъванеРегулиране на омазняванетоСтяга кожатаТорбички под очите
Тип кожа
Зряла кожаСмесена към мазна

Активни съставки

Pentavitin® - регулатор на влага, базиран на въглехидрати

Pentavitin® е високоефективен регулатор на влага, базиран на естествени въглехидрати. Неговият състав съответства на естествен комплекс от въглехидрати в роговия слой на човешката кожа. Pentavitin може да бъде добавен във всички овлажняващи продукти, по този начин той ефективно съхранява вода в кожата за дълъг период от време. Pentavitin спомага за комбинирането на влага със собствен кератин в кожата, това задържа влага и тя не може да се премахне дори от ексфолиант. Профилът на кожата става гладък и плътен, бръчките изчезват, а кожата изглежда по-блестяща и свежа.

Екстракт от Дървестни Гъби

Екстракт от гъба, която расте по кората на дървото лиственица. Той има укрепващо и стягащо кожата действие, блокира липогенезата и емулгира кожните липиди. Екстрактът от дървестни гъби матира мазната кожа, подобрява структурата й и регулира изхвърлянето на секрети от мастните жлези.

Екстракт от Планктон

Екстрактът е извлечен от морски планктон, богат на фосфорни съединения 'извор на енергия', която е необходима за стимулиране на метаболизма на клетките. Екстрактът от планктон спомага за премахване на вредните вещества от кожата. Засилва способността на кожата да се самовъзстановява, защитава клетките от UV радиация и атака на свободните радикали. Повишава образуването на колаген, еластин +. Структурата на кожата става по-твърда и стегната, фините бръчки са значително редуцирани.

Изофлавон от Ирис

Изофлавоните от ирис са нова 'хормоноподобна' фитотерапия. Стареенето на кожата се получава вследствие на: кожна атрофия и намаляване на метаболитните дейности, отслабване на кожно епидермалните връзки, намаляване синтеза на протеините от извънклетъчното пространство, и на намаляване синтезът на колаген и еластин. Изофлавоните от ирис забавят процесът на стареене на кожата чрез потискане на активността на ензимите отговорни за разграждането на протеините от извънклетъчното пространство и намаления синтез на колаген и еластин. Изофлавоните от ирис стимулират синтеза на ламинин 1 и ламинин 5 - свързващите молекули на кожно-епидермалните връзки, засилват цялостната защитна функция на кожата и намаляват дълбочината на бръчките. Кожата изглежда тонизирана и хидратирана.

Масло от Вечерна Иглика

Без мирис, леко жълтеникаво масло от семената на вечерна иглика. То принадлежи към маслата с най-високото съдържание на линолова киселина и гама-линоленова киселина (която е от съществено значение за кожата). Маслото от вечерна иглика съдържа мастни киселини, които тялото не може да произвежда и участват в много процеси на липидния метаболизъм в организма и кожата. Ако тези мастни киселини липсват, кожата става небалансирана. Маслото от вечерна иглика активира клетъчните функции, прави кожата гъвкава и еластична.

Олио от Семе на Тиква

Олиото се получава от тиквени семки и има естествен матиращ ефект върху кожата, който продължава до 8 часа, без да я изсушава. Олиото от семе на тиква има овлажняващ и почистващ ефект върху кожата. То се използва в състава на продукти за мазна и смесена кожа, шия и деколте и почистващи продукти. Екстрактът от тиквено семе не е комедоногенен, не предизвиква дразнене и може да се комбинира с други матиращи продукти.

Пантенол - провитамин, който ускорява растежа на клетките

Пантенолът (провитамин) е начална форма на пантотенова киселина, която е широко разпространена във всички живи клетки (в плодове, зеленчуци, мляко, мускулите, животни и хора). Пантенолът ускорява растежа на клетките, обновява по-бързо зряла кожа се. Стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното деление в зрялата кожа. Пантенолът прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което съответно увеличава влажността в кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация на кожата и има противовъзпалително и успокояващо действие.

Себумрегулатор N3

Това е биологично произведено активното вещество, което представлява комплекс от хидролизиран млечен протеин (казеин), глутаминова киселина, витамин В6 и витамин Н. Благодарение на ензимния си компонент, себумрегулатор N3 притежава изключителни свойства, той влияе изключително върху регулирането на себумните жлези. Приложен към суха кожа, себумрегулатор N3 увеличава капацитета на себумните жлези. Въпреки това, мазната кожа не става суха и сухата кожа не става мазна. След 28 дни тестове се наблюдава, намаляване с до 29% активността на жлезите и с 50% отделянето на себум при мазна кожа. Увеличаване със 120% активността на жлезите и 370% отделянето на себум при суха кожа.

loading...