Начало Тип кожа Чувствителна кожа Серум Мефане за видимо подмладяване и борба с бръчките

Серум Мефане за видимо подмладяване и борба с бръчките

Арт.№ 113
0.0/5 от общо 0 оценки
56.00 лв
47.60 лв (с ДДС)
 бр
В наличностДоставка до 24ч.

Информация за продукта

Еликсир за експресно подмладяване и незабавно изглаждане на мимически бръчки, който повлиява кожата веднага. Съдържа екстрактът Acmella oleracea, което е естествено, билково активно вещество. Според най-новите открития на козметичната индустрия този екстракт видимо изглажда мимическите бръчки. Растителният екстракт от Acmella е известен още с името на Paracress. Acmella oleracea е позната с името на Мефане -"Mefane" в региона на Индийския океан, където се използва като лечебно растение. Активеният агент, който е използван за производството на този елексир произхожда от остров Реюнион. Активното вещество Acmella oleracea предизвиква релаксация на мускулите на лицето. Очите, челото и назолабиалните бръчки, които са резултат от хиляди неволни микро-контракции в мускулите на лицето са видимо загладени. Веществото “Spilanthol”, което се съдържа в Acmella oleracea, кара мускулите да се бързо да се отпуснат.

Предимства:

  • Моментален ефект против бръчки.
  • Доказан ефект през вековете.
  • Мускулна релаксация.

Употреба: Нанесете няколко капки върху лицето, врата и деколтето и масажирайте до тяхното усвояване. За лечебно приложение се използва поне в продължение на един цикъл (прибл. 28 дни).

Размер: 30 мл.

Активни съставки

Лимонена Киселина

Лимонена киселина и екстракт от лимон са натурално извлечени от лимони или от корите на плода. И двата компонента са добре познати със своето стягащо и тонизиращо действие. Те ускоряват процеса на оздравяване, имат антисептичен ефект, двете активни вещества са особено ефективни в борбата с нечиста кожа. Това са естествени консерванти и антиоксиданти.

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Екстракт от Acmella Oleracea (mefane) - билка

Екстрактът от Acmella Oleracea съдържа  Spilanthol - действието му е насочено към микроконтракциите на кожата, което намалява дълбочината на бръчките и има релаксиращ и изглаждащ ефект. Заради действието му го наричат „природния ботокс“, но без вредни последствия и парализиране на лицевите мускули. Активира естествените лифтинг-свойства на кожата. Използван е от стари времена на остров Мадагаскар и Реюнион като храна и като лечебно растение. 

Характеристики на Продукта

ЕфектБръчки под очите
Регенерация, възстановяване
Повдигане, лифтинг, изпъване
Еластичност
Бръчки по лицето
Бръчки по шия и деколте

Facebook коментари

Последно разглеждани

Серум Мефане за видимо подмладяване и борба с бръчките   56.00 лв 47.60 лв -15%
Серум Мефане за видимо подмладяване и борба с бръчките

Серум Мефане за видимо подмладяване и борба с бръчките

Серум за лице
56.00 лв
47.60 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ