Начало Тип кожа Чувствителна кожа Серум Мефане за видимо подмладяване и борба с бръчките

Серум Мефане за видимо подмладяване и борба с бръчките

Арт.№ 113
0.0/5 от общо 0 оценки
56.00 лв (с ДДС)
 бр
В наличностДоставка до 24ч.

Информация за продукта

Еликсир за експресно подмладяване и незабавно изглаждане на мимически бръчки, който повлиява кожата веднага. Съдържа екстрактът Acmella oleracea, което е естествено, билково активно вещество. Според най-новите открития на козметичната индустрия този екстракт видимо изглажда мимическите бръчки. Растителният екстракт от Acmella е известен още с името на Paracress. Acmella oleracea е позната с името на Мефане -"Mefane" в региона на Индийския океан, където се използва като лечебно растение. Активеният агент, който е използван за производството на този елексир произхожда от остров Реюнион. Активното вещество Acmella oleracea предизвиква релаксация на мускулите на лицето. Очите, челото и назолабиалните бръчки, които са резултат от хиляди неволни микро-контракции в мускулите на лицето са видимо загладени. Веществото “Spilanthol”, което се съдържа в Acmella oleracea, кара мускулите да се бързо да се отпуснат.

Предимства:

  • Моментален ефект против бръчки.
  • Доказан ефект през вековете.
  • Мускулна релаксация.

Употреба: Нанесете няколко капки върху лицето, врата и деколтето и масажирайте до тяхното усвояване. За лечебно приложение се използва поне в продължение на един цикъл (прибл. 28 дни).

Размер: 30 мл.

Активни съставки

Лимонена Киселина

Лимонена киселина и екстракт от лимон са натурално извлечени от лимони или от корите на плода. И двата компонента са добре познати със своето стягащо и тонизиращо действие. Те ускоряват процеса на оздравяване, имат антисептичен ефект, двете активни вещества са особено ефективни в борбата с нечиста кожа. Това са естествени консерванти и антиоксиданти.

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Екстракт от Acmella Oleracea (mefane) - билка

Екстрактът от Acmella Oleracea съдържа  Spilanthol - действието му е насочено към микроконтракциите на кожата, което намалява дълбочината на бръчките и има релаксиращ и изглаждащ ефект. Заради действието му го наричат „природния ботокс“, но без вредни последствия и парализиране на лицевите мускули. Активира естествените лифтинг-свойства на кожата. Използван е от стари времена на остров Мадагаскар и Реюнион като храна и като лечебно растение. 

Пакети

356.00 лв (с ДДС)
 бр
356.00 лв (с ДДС)
 бр
456.00 лв (с ДДС)
 бр

Характеристики на Продукта

ЕфектБръчки под очите
Регенерация, възстановяване
Повдигане, лифтинг, изпъване
Еластичност
Бръчки по лицето
Бръчки по шия и деколте

Facebook коментари

Последно разглеждани

Серум Мефане за видимо подмладяване и борба с бръчките 56.00 лв
Серум Мефане за видимо подмладяване и борба с бръчките

Серум Мефане за видимо подмладяване и борба с бръчките

Серум за лице ARCAYA
56.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Пакети
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ