Начало Тип кожа Всички типове кожа Олио от Сусам kbA*

Олио от Сусам kbA*

Арт.№ 7316
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Олио, добито, чрез студено пресоване на сусам. Понася се чудесно от всички типове кожа. Успокоява кожата и я прави мека и гладка. Действа подсилващо и помага при стрес. Подпомага кръвообращението. Попива бавно в кожата и е идеално средство за масаж. Може да се смеси с етерични масла в съотношение 1:10.

kbA* - това съкращение означава, че маслото от сусам е произведено от висококачествени екологично чисти и допълнително пречистени суровини.

Употреба:

Използвайте за масаж на лице или тяло, при нужда от определен аромат смесете 1:10 с етерично масло. Може да използвате и за направата на различни пилинги за тяло като смесите маслото с морски соли и Аюрведа билки.

Размер: 1л.

Активни съставки

Олио от Сусамово Семе

Ароматното олио се добива чрез горещо или студено пресоване, а също и чрез химична екстракция на семена от сусам. Семената се събират на ръка, поради което сусамово олио е относително скъпо. Олио от сусамово семе съдържа много лецитин, магнезий и фосфор, до 4% комплекс от захар и протеинови молекули (гликопротеини). Този тип протеин е важен компонент от роговия слой на кожата и го прави по здрав. Олиото от сусамово семе действа като елексир за красотата и има хилядолетна история. Прониква дълбоко в клетките на кожата и помага да се отделят вредните отпадни вещества. Подходящо е за суха, смесена и застаряваща кожа, тя става значително по-мека и гладка. Сусамовото олио може да се използва и като слънцезащитно средство с естествен фактор 2.

Характеристики на Продукта

ЕфектКашмирена мекота
Подхранване
Регенерация, възстановяване

Документи за сваляне

Facebook коментари

Олио от Сусам kbA*

Олио от Сусам kbA*

  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ