Назад до Зряла кожа MIRATENSE

Нежен Пянообразен Лосион

Арт.№: 1110 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
74.00
 
лв.
55.50
 
лв.
Валидност на промоцията от
19.04.2024 до 05.05.2024
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Нежен Пянообразен Лосион
Нежен Пянообразен Лосион

Информация

Характеристики

Ефект
Блясък, избистряне, освежаванеЕластичностПочистване
Тип кожа
Всички типове кожаЗряла кожа

Видео

Активни съставки

Trealix® - комплекс от растителни протеини и захар

Trealix е комбинация от растителни гликопротеини със захар (трехалозен, известна още като „захар на живота” - библейската манна, храната на израелтяните по време на дългите им пътувания). Това е захарта, чрез която пустинните растения са в състояние да оцелеят при екстремни условия. Trealix подобрява снабдяването на кожата с влага, и я защитава от изсушаване. Кожата незабавно и продължително подобрява своята визия и е хидратирана в дълбочина.

Екстракт от Розмарин

Изключително ароматен и съживяващ растителен екстракт, който засилва чувството на благосъстояние, стимулира кръвообращението и действа бактерицидно. Екстрактът от розмарин се добива от цветовете и листата на растението, с нотки на евкалипт, камфор, смола и леко горчив вкус. Името розмарин е взето от латински ros marinus, и означава 'морска роса'. Екстрактът от розмарин е мазен - дължи се на слънчогледовото масло. Листата на розмарина съдържат силно етерично масло и са богати на феноли. Външно, розмаринът действа за стимулиране на кръвообращението и следователно се използва за бани при лечението на сърдечно-съдовата недостатъчност, както и циркулационни нарушения, а също подагра и ревматизъм. Маслото от розмарин има силен антисептичен ефект, изключителен антиоксидант и предпазва кремовете от гранясване. Екстрактът от розмарин действа като мощен активно бактерицидно вещество, без да дразни чувствителността на кожата. На роговите клетки екстрактът от розмарин предлага защита срещу оксидативен стрес, вредни влияния на слънцето и околната среда. Често се разглежда като прехващач на свободните радикали. Розмаринът е активно вещество, което засилва метаболизма, той е един от огнените елементи, и е най-важното от 'червените масла'.

Екстракт от Семена на Моринга

Моринга е дърво от Индия, което се отглежда във всички тропични и субтропични райони. Тя се счита за 'дървото чудо', тъй като всички нейни части се използват главно във фармацевтиката и имат подхранващи свойства. Стрити семена от моринга се използват за пречистване на питейна вода. Екстрактът от семена на моринга е козметичена активна съставка с двойно действие - защитава кожата срещу замърсители от околната среда и я почиства, като премахва всички микрочастици, които 'задушават' кожата. Образува невидим филм от микро протеини, които отстраняват дори най-малките остатъци от замърсяване.

Олио от Макадамия

Олио от макадамия се добива от орехите на растението, разпространено предимно в Австралия, Африка и на Хаваите. Макадамията има близка прилика с лешник. Високото съдържание на палмитолеинова киселина прави олиото особено поносимо от кожата. Олиото от макадамия предпазва от дехидратация, много добре се абсорбира от кожата и допринася за регенерацията й.

loading...