Начало Уреди Електропорация Мулти Фейс Про - уред за йонофореза със сменяема поляризация, радиочестотен лифтинг, електропорация и плазма

Мулти Фейс Про - уред за йонофореза със сменяема поляризация, радиочестотен лифтинг, електропорация и плазма

Арт.№ 34512
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Козметичен уред за професионална работа в салон, който представлява атрактивна комбинация от най-добрите варианти на установени технологии. Това са йонофореза със сменяема поляризация, която представлява прав ток, електропорация, която представлява т.н. безиглена мезотерапия, радиочестотен лифтинг, фотон терапия с червена, синя светлина и плазма.

Радиочестотен лифтинг - Радио честотната технология предизвиква 8,6 милиона трептения на клетката в секунда. В следствие на това се генерира силна топлина, което води до високоскоростни движения на молекулите на клетките. Кожната тъкан има способността да синтезира много повече колаген в следсвие поглъщането на топлината. Така бръчките постепенно се запълват, а едновременно с това структурата на кожата подобрява и възвръща своя здрав и младежки вид.

Йонофореза със сменяема поляризация - йонофорезата представлява прав галваничен ток, който в този конкретен уред комбинира работата на двата полюса, чрез переодично автоматично сменяне на поляризацията. Това осигурява гарантирано влизане на активните съставки на всеки козметичен продукт, независимо от информацията която имаме за него.

Електропорация - или така наречената безиглена мезотерапия. Функцията представлява пулсиращо електромагнитно поле, което в комбинация с галваничният ток създава микроскопични канали, които разместват тъканите и дават възможност за активна пенетрация на по-големите молекули. Това е функция, чрез която се създават неинванзивни канали, които веднага след спиране на уреда възобновяват първоначалното състояние на кожата. Един гарантиран подход в проникването на активни съставки и стимулиране на тъканите. 

Плазмата е функция, която използва йонизиран газ, съдържащ йони и електрони. Това е така наречената нискотемпературна плазма, която активно се бори  с вируси, бактерии и гъбички, регулира имунната система на кожата, стимулира производството на колаген, увеличава циркулацията на кръвта, почиства кожата, укрепва стените на капилярите, намалява дразненето по кожата, подпомага заздравяването на открити рани и намалява пигментационните петна. Използва се като функция най-вече при  дезинфекция, розацея, купероза, локални рани, микронидълинг, лечения на акне, наранявания и др. 

Фотон Терапия - Червената светлина влияе на нивото на енергия на клетките на кожата. Тя стимулира различните метаболитни процеси и подобрява усвояването и ефекта на козметичните продукти. Освен това рафинира порите и подобрява профила на кожата, детоксикира  и стимулира обновяването на клетките, увеличава съдържанието на кислород и влага на кожата, изпълва съединителна тъкан с колаген и еластин. Топлината, която се генерира увеличава ензимната активност на клетките на кожата и стимулира производството на колаген в дермата, намалява броя на бактериите в себум, втечнява на себума и  предотвратява  комедоните.

Предимства:

 • Възобновява клетъчната активност.
 • Значително подобрява състоянието на купероза и розацея.
 • Повлиява видимо старчески петна и пигментни струпвания в следствие на слънчева радиация.
 • Стимулира тъканите и синтеза на чисто нов колаген и еластин.
 • Дезинфекцира и потушава пъпките и проявите на акне.
 • Стимулира борбата с вируси.
 • Подобрява значително оздравяването на открити рани.
 • Почиства кожата.
 • Заздравява капилярните стени.

 

Произведен в Унгария.

 

 

 

Характеристики на Продукта

ЕфектБио - пилинг
Против розацея
Против купероза
Ликвидиране на пъпки
Зачервяване от всякакъв характер
Блясък, избистряне, освежаване
Еластичност
Повдигане, лифтинг, изпъване
Антибактериален ефект
Кашмирена мекота
Изсветляване на петна
Стяга кожата
Бръчки по шия и деколте

Facebook коментари

Последно разглеждани

Мулти Фейс Про - уред за йонофореза със сменяема поляризация, радиочестотен лифтинг, електропорация и плазма Нов продукт
Мулти Фейс Про - уред за йонофореза със сменяема поляризация, радиочестотен лифтинг, електропорация и плазма

Мулти Фейс Про - уред за йонофореза със сменяема поляризация, радиочестотен лифтинг, електропорация и плазма

Technology
 • Инфо
 • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ

Скъпи клиенти,

До 31-ви май продължава страхотната ни промоция "купи два, вземи трети подарък", не я пропускайте!

Единственото, което трябва да направите, е да добавите поне 3 желани козметични продукта в кошницата си и системата автоматично ще направи най-евтиния от тях БЕЗПЛАТЕН!

Уточняваме само, че промоцията е за козметични продукти и в нея не влизат уреди и оборудване!

Ако имате въпроси, свържете се с нас, без колебание!

Приятно пазаруване!