Начало Медия Статии Естетична дерматология RF или „лифтинг в обедната почивка”

Медия

RF или „лифтинг в обедната почивка”

722

RF или радиочестотен лифтинг ви предлага истинско подмладяване и стягане на кожата без оперативна интервенция. През последните десетилетия се прилага там, където има нужда от редуциране на фини и по-дълбоки бръчки и от стягане на кожата. Основните ефекти са: стягане и подмладяване на кожата, редуциране на мастните натрупвания и скулптуриране на тялото.

При тази процедура имаме контролирано загряване на дермата и подкожните тъкани, като по никакъв начин не се нарушава структурата на епидермиса. Може да се прилага без предварителна подготовка на кожата и е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия. Топлината, редуцирана от апарата, предизвиква моментално опъване на колагена и повишава нивото му в дермата, която увеличава здравината и еластичността си и се получава ефект на лифтинг. Видимият ефект е стягане и подмладяване на кожата в третираните области. Когато става въпрос за процедури на тялото, стягането се случва с помощта на повишаване на циркулацията на кръвта, повишаване на дренажа на мастните депа в лимфната система и разлагане на мастните клетки.

Радиочестотното лъчение се прилага върху кожата с помощта на накрайник с непрекъснати кръгови движения върху повърхността на кожата. Поносимостта към процедурата е много лека и не е необходимо нанасяне на обезболяващи кремове преди това. Не е необходим и възстановителен период, затова я наричат и „лифтинг през обедната почивка”.

С цел превенция на стареенето и за да не се допусне отпускане на кожата, е добре да се започне с RF след 30-те години. Предимствата пред оперативния лифтинг са, че при последния се прибягва в доста по-зряла възраст, когато вече отпуснатата кожа е повече, освен това структурата на кожата не се променя и тя продължава да старее със същото темпо. При радиочестотният лифтинг се влияе върху процеса на стареене, понеже се стимулира производството на колаген и еластин.

За моделиране на лицето са необходими 4-6 сесии в интервал от 4-6 седмици. При моделиране на тялото се изисква курс от 8-10 терапии през интервал от 7 дни. В случай на много упорит целулит терапиите могат да се прилагат и по-често.

Зони, подходящи за терапия с радиочестотен лифнинг са и ръцете и корема и навсякъде другаде, където кожата е отпусната. Много добре се повлияват долната страна на ръцете, вътрешната страна на бедрата, корема. Ефектът при лицевите терапии с RF е стягане и повдигане контура на лицето, премахване на двойната брадичка, редуциране на финните бръчки и намаляване дълбочината на изразените.

Необходимо е да се избягва излагането на слънце и солариум в следващите 48 часа след процедурата, а за увеличаване и ускоряване ефекта е препоръчително поемането на около 2 литра течности дневно.

Радиочестотният лифтинг на тяло успешно може да се комбинира с вакуум и кавитация за постигане на оптимален ефект. Вакуумът изглажда кожата и улеснява безопасното и ефективно достигане на проблемните зони. Резултатът е увеличен метаболизъм и повишен лимфен дренаж.

Фирма BeautyForce предлага на своите клиенти козметичен уред с RF на ABSystems, който е в комбинация с инфрачервена светлина, за постигане на видими резултати още с първите процедури. Уредът може да се използва както за домашна грижа, така и в козметичен салон.

Jean d'Arcel cometique center  предлага през летните месеци юли и август радиочестотен лифтинг на лице и радиочестотен лифтинг на тяло, в комбинация с кавитация и вакуум, на промоция -50% от стандартната цена. За повече информация посетете Facebook страницата ни Jean d'Arcel cosmetique center.

 

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ