Начало Медия Статии Козметология MIRATENSE – висша мода козметика!

Медия

MIRATENSE – висша мода козметика!

413

MIRATENSE е линия продукти на JEAN d’ARCEL cosmetique, които са разработени специално за постигането на перфектна, уникално красива и сияйна кожа.

MIRATENSE е с новаторска, луксозна консистенция, съдържаща фини активни субстанции, които имат невероятна грижа към кожата.

Ключът на изключителната ефективност на продуктите се дължи на активирането на 4 важни фактора, които ръководят подмладяването на кожата:

-          Повишаване на собствената регенерация и увеличаване на гъвкавостта на кожата

-          Подобряване на овлажняващия баланс на кожата

-          Редуциране на микростреса на лицевите мускули

-          Възстановяване на качеството на кожата и повишаванена силата на епидермиса посредством лифтинг ефект.

Резултатът е цялостно, интензивно хидратирана, омекотена и защитена кожа. Дълбочините от познание, с което разполагат медицината, козметичната дерматология и пластичната естетична хирургия, са комбинирани в линия MIRATENSE с необикновени методи на действие. За изключително кратък период от време кожата добива значителна гъвкавина и еластичност и изглежда видимо по-гладка.

MIRATENSE съдържа екстракт от чиста коприна, която притежава безупречни овлажняващи свойства, има изключително мека консистенция и придава видима сияйност на кожата.

MIRATENSE съдържа още растителни протеини и съставки от захар, известна още като „захар на живота”, която е условие за индивидуалното овлажняване на кожата. Резултатът е незабавно и продължително подобряване на визията и хидратиране в дълбочина.

MIRATENSE съдържа и комбинация от съставки, които влияят за оптималното възстановяване на комуникацията между клетките на кожата. Това подобрява приема на хранителни съставки, а като резултат кожата е съживена и сияйна. Твърдостта и еластичността на епидермиса са подобрени.

Биологични протеини, съдържащи се в MIRATENSE, които постигат незабавен ефект. Те много бързо редуцират фините линии и микро-стреса на лицевите мускули. При продължителна употреба омекотяват дълбоките бръчки и придават ефективна устойчивост на профила. 

Съставките на MIRATENSE са висококачествени компоненти за регулиране на онези процеси, които са отговорни за максималното, естествено функциониране на биологичните системи на кожата. Резултатът е видимо подмладен силует на кожата.

 

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ