Начало Медия Статии Полезни съвети 4 съвета за красота, които всяка жена над 30 години трябва да вземе предвид

Медия

4 съвета за красота, които всяка жена над 30 години трябва да вземе предвид

1050

Най-добрите мерки против стареене или какво трябва да имате предвид в грижата за кожата след 30

След 30-годишна възраст кожата започва да се променя. Това трябва да се отрази и в грижите към нея. В продуктите за красота сега трябва да присъстват и средства против стареене.

Ще ви разкрием как оптимално да поддържате и се грижите за кожата си:

1. Почистване на лицето - но правилно!

Остатъците от грим силно натоварват кожата. Те причиняват запушени пори и могат да доведат до пъпки или петна. Ето защо, задълбоченото почистване на лицето определено трябва да бъде част от ежедневната програма за красота.

Изберете подходящите почистващи продукти за вашата кожа. Ако не сте сигурни какви са, просто потърсете съвет от специалистите ни в салон за красота JEAN D'ARCEL Bulgaria. Има много различни възможности за почистващ гел, почистващо мляко, както и подходящия тоник към мицеларната вода.

2. Активни концентрати като козметичен „удар“

Серумите и ампулите не напразно са наричани "бързи разкрасители". Те развиват пълния си потенциал интензивно върху кожата. Това се прави най-добре вечер след цялостно почистване на лицето.

Съвет: Нанесете не само върху лицето, но и върху шията и деколтето. Също така различни серуми могат да се използват като интензивни грижи под дневния или нощен крем.

 

3. Околоочен продукт

За да сте сигурни, че очите ви продължават да имат младежка свежест и блясък, определено трябва да интегрирате анти-ейдж грижа за зоната около очите в процедурите за красота. Кожата около очите е особено тънка и затова изисква по-интензивни грижи.

Съвет: Никога не нанасяйте околоочните кремове директно върху окото, а внимателно потупвайте по скулата.

 

4. Слънцезащитен крем

Да, вярно е: UV лъчите все още са водещата причина за появата на бръчки. Следователно, UV защитата трябва да бъде част от грижата за кожата. В наши дни има различни начини за приложение - дневен крем със SPF или продукт със защита. Дори през зимата не бива да излизате без слънцезащитен крем.

 

 

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ