Начало Медия Статии Естетична дерматология Контурна пластика на лице

Медия

Контурна пластика на лице

2250

За щастие живеем във време, когато младостта и красотата не са само дар от природата. Ние сме в състояние да поддържаме младостта си, просто трябва да бъдем внимателни към здравето си. Но с напредването на възрастта, когато това не е достатъчно, можем да прибегнем до контурна пластика. Впрочем, когато става въпрос за подддържане на младостта на лицето, е необходимо да се прибегне до контурна пластика. Гладка и нежна кожа без възрастови бръчки, изящен лицев контур - всяка жена днес може да постигне такива резултати. Самото име на процедурата ни казва, че не само подобрява и подмладява кожата, но дори може да коригира чертите на лицето.

Същността на процедурата

Контурната пластика на лице е нежен начин да се коригират свързаните с възрастта промени. Това се извършва с използване на интрадермално инжектиране. С тази процедура, можете да постигнете желания овал на лицето, заличаване на бръчки и фини линии и дори промяна на формата и обема на устните. Контурната пластика на лице събира най-вече положителни отзиви. Това е привлекателна процедура, защото с нейна помощ може да се коригират отделни части на лицето. Например, ако искате безболезнено да закръглите бузите и скулите си и да направите лицето по-миловидно.

 

 

 

Инжекционни филъри, използвани при контуриране на лицето, или защо хиалуронова киселина

Инжекционните пълнители за тази процедура често са на базата на стабилизирана хиалуронова киселина. Контуриране на лицето с хиалуронова киселина има ефект на подмладяване, който се съхранява за 8-18 месеца. След този период се наблюдава постепенно оттегляне на лекарството, така че процедурата за корекция трябва да се повтори.

Много хора погрешно смятат, че тези инжекции са солидна химия. В действителност, хиалуронова киселина е естествен компонент на междуклетъчното вещество. Тя е уникална с това, че може да задържи водните молекули, което от своя страна осигурява цвета на кожата, еластичността и хидратацията. Между другото, голяма част от всичката хиалуронова киселина, която се съдържа в човешкото тяло, се разпределя в кожата. Но с възрастта броят на клетките й намалява. Това е резултат от не толкова активния киселинен синтез, но също и на ускореното темпо на нейното унищожаване.

Мнозина се страхуват от ефекта на неестествено опъната кожа след процедурите, свързани с подмладяване. Но при контурната пластика на лице се вкарва естествения "хормон на младостта", така че няма от какво да се страхувате. Филърите, създадени въз основа на тази киселина, са хипоалергенни, нетоксични и правят лесен контакт с телесните тъкани. В резултат, това не само ще помогне на кожата ви да избегне стареенето, но и ще удължи нейното здравословно функциониране.

Обикновено специалиста по контурна пластика има различни по вискозитет и структура препарати. Това се дължи на факта, че той ще може да даде решение за различни проблеми, например, премахване на "пачи крак" около очите, бръчки по челото, запълване на обема на лицето, моделиране пълнотата на устните.

 

Как протича процедурата за контурна пластика на лицето и какви са нейните предимства?

Обикновено процедурата трае 30-40 минути. Специалистът индивидуално ще избере и изчисли необходимото количество продукт за всеки клиент.

По време на процедурата, болката е сведена до минимум. В рамките на един час след козметичните процедури пациентът може да се върне към обичайния си ритъм на живот. Това означава, че няма рехабилитационен период, което е толкова важно за съвременния човек, който не винаги има достатъчно време.

В ръцете на добре обучен специалист, ефектът на контурирането може да се сравни с резултатите от пластична хирургия. Ще получите желания вид без болка, никакви белези, и както вече споменахме, без следоперативна рехабилитация.

Противопоказания за процедурата

Това е ефективна процедура, но тя има и своите противопоказания, като например наличието на заболявания, свързани с нарушения в кръвосъсирването, прием на антикоагуланти, различни заболявания в остър стадий. В допълнение, има противопоказания при бременност и по време на кърмене.

Понякога може да има свръхчувствителна реакция от процедурата. Тя може да предизвика зачервяване и сърбеж на мястото на инжектиране. Въпреки това, според производителите на лекарства, такива реакции се появяват в един-единствен случай на десет хиляди процедури! Освен това, сърбежът и обривите изчезват бързо и без последствия, само за няколко дни.

И накрая, малко повече "за", ...

Статистиката показва, че жените са по-склонни да прибягват до инвазивни въздействия за подмладяване на лицето след 45 години. Мъжете са наясно с необходимостта да запазят младостта малко по-късно - след 55 години. Разбира се, не всеки е готов да прибегне до обширна пластична хирургия. Не толкова заради цената, а заради страха от операцията. При контурната пластика на лице е съвсем различно - цената на процедурата, безболезнения начин за нейното прилагане, както и получения ефект са насърчителни за пациентите.

 

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ