Начало Медия Статии Естетична дерматология Кавитация - неинвазивната липосукция

Медия

Кавитация - неинвазивната липосукция

360

Намаляване на обиколката е тема с целогодишна актуалност, която буди небивал интерес всеки път щом стане дума за корем или ханш.  Сред съвременните топ терапии за моделиране на тяло като най-надеждният и безвреден метод за разрушаване на мастните депа все повече се налага кавитацията.   Някои учени сравняват процеса на кавитация с класическа липосукция и този процес все повече става известен като  неинвазивна ултразвукова липосукция. Ултразвуковата кавитация използва  вълни, които проникват с лекота до мастните натрупвания. Ултразвукът предизвиква компресия и декомпресия на мастните клетки от порядъка на 35 000 пъти в секунда. Това причинява образуването на микрокапсули в междуклетъчното пространство на мастна тъкан под формата на мехурчетата. Мирокапсулите не издържат на налягането, увеличават размера си се получава експлозия. След това, съдържанието на мастните клетки се излива и поема от лимфната система, преработва се от черният дроб и излиза от организма чрез отделителната система.

Сред основните предимства, които правят кавитацията много популярна е страхотният резултат на стопяване на зони, с които фитнесът е безпомощен да се справи – странични мастни натрупвания /палазки/, корем, вътрешна и външна част на бедрата, мастни натрупвания по ръцете. Определено кавитацията е в състояние да замести в някои случаи класическата липосукция. Много важно предимство е, че веднага след процедурата клиентът може да се завърне към своето ежедневие тъй като кавитацията не оставя следи върху кожата под формата на синини или тъканни повреди и гарантира резултати в продължение на години, защото унищожава мастните клетки, които не се възстановяват.

Едно голямо предимство  на ултразвуковите вълни е, че кожата става по-еластична, и в зоната на кавитация се подобрява цялостно притока на кръв, стимулира се съединителната тъкан (клетките, отговорни за обновяването на тъканите). Отслабващият ефект е несъмнен и видим още след първата процедура. При някои хора резултатът може да бъде между 1.5 см и 6 см от обиколката на една процедура.

След първата процедура, телесните мазнини намаляват, а през следващата седмица последователно се усвоява и премахва останалата излишна мастна тъкан от третираната зона. Препоръчва се да се направят 8 процедури с интервал от една седмица в една и съща област. Препоръчително е курса да започне с по една процедура за седмица. Най-добрият интервал е 10 дни между процедурите.

Jean d'Arcel cosmetique center предлага ултразвукова кавитация на специални цени през месец февруари. За повече информация посетете нашата Facebook страница Jean d'Arcel cosmetique center.

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ