Начало Уреди Микродермабразио Комбиниран уред 6 в 1

Комбиниран уред 6 в 1

Арт.№ BF043
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Комбиниран уред 6 в 1

Уредът разполага със следните накрайници:


1. Диамантено микродермабразио - с помощта на абразивни приставки и вакуум налягане се премахват мъртвите клетки от роговия слой на кожата. Чистата повърхност на кожата ще позволи един по-дълбок и по-добър достъп на активните вещества и ще увеличи ефекта от ултразвука, йонофорезата, фотон терапията и др.

2. Накрайник за премахване на петна, пъпки и черни точки - подпомага некрозата на епидермалните клетки чрез високочестотна електрическа коагулация, премахва възрастови петна, лунички, гранулации, петна от очна линия, татуировки, бенки и др. без кървене, без белези. Ефектът е очевиден веднага. Препоръчва се да бъде използван от професионалист.

3. Топъл и студен чук - провежда лечение чрез охлаждане до 5 ° C и загряване до 40 C.
- студен чук (криотерапия) - ниските температури са отлична завършваща стъпка на всяка терапия за охлаждане и успокояване на кожата. Освен това се забавят притока на кръв и клетъчния метаболизъм, порите се свиват, активните съставки се запечатват в кожата и тяхното действие се удължава във времето. Използва се и преди кожни инжекции, за да изстуди зоната на третиране и да намали дискомфорта по време на терапията.
- топъл чук (термотерапия) - отпуска и релаксира тъканта в областта на третиране, порите се отварят и се подготвят за въвеждане на активни субстанции, третираната кожа става по- пропусклива. Отворените пори по-лесно изхвърлят токсините и това прави топлия чук отлична подготовка за работа с микродермабразио или ултразвукова шпатула. Може да се използва и за масаж, който да релаксира мускулите и да отпусне сковаността на ставите.

4. Фотон светлинна терапия - LED светлинна терапия или още PDT (Photo Dynamic Therapy) е високо ефективен и безболезнен метод за подмладяване и лечение на кожни проблеми. Светлината, излъчваща се от светодиодите взаимодейства с клетките и ги стимулира да произвеждат нов колаген и еластин. Вредите, причинени от слънцето, околната среда, естественото стареене и други външни фактори могат да бъдат безопасно и безболезнено отстранени. Стимулирано е кръвообращението и лимфата, намаляват се възпаленията и се подобрява клетъчния метаболизъм и синтеза на протеини (колаген).

5. Йонофореза – почистване (дезинкрустация) и подхранване на кожата чрез електро-химичен процес (йонофореза или йонизация) чрез прилагане на слаб постоянен ток. Заредените йони в кожата или се привличат, или се отблъскват от електродите, което води до определени химически реакции.

6. Дарсонвал – викосочестотен ток, проникващ през кожните фибри, затопля и подобрява кръвообръщанието и помага на кожата да абсорбира хранителните вещества и да изхвърли отпадъците. Подпомага пропускливостта на кожата, намаля секрецията. Има бактерицидно и заздравяващо действие, подходящ за акнеична кожа.

 

Технически параметри:
Напрежение 220V-240V
Честота 50Hz-60Hz.
Мощност 850W
Размери 50*40*40cm
Тегло 12kg
Диамантени глави 9 броя

 

Характеристики на Продукта

ЕфектРегулиране на омазняването
Изглаждане на тена
Регенерация, възстановяване
Еластичност
Бръчки по шия и деколте
Блясък, избистряне, освежаване
Стяга кожата
Повдигане, лифтинг, изпъване
Изсветляване на петна
Против тъмни кръгове

Документи за сваляне

Facebook коментари

Последно разглеждани

Комбиниран уред 6 в 1

Комбиниран уред 6 в 1

SL
  • Инфо
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ