Начало Уреди Мултифункционални Козметичен уред с функции вакуум и спрей B-Equipment

Козметичен уред с функции вакуум и спрей B-Equipment

Арт.№ F-316A
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Козметичният уред с функциите вакуум и спрей се използва за стимулиране на микроциркулацията, подобряване на метаболизма на кожата и по-лесното ѝ почистване. Вакуум функцията е голям помощник при отстраняването на комедони и милиуми, при акне и запушване на порите, при ежедневните замърсявания и упорити мазнини, като грим. Разпръскването на тоник чрез спрей функцията ще редуцира видимо зачервени и възпалени области и ще успокои кожата.

Предназначение:

  • Козметични салони и СПА центрове

 

Предимства:

  • Всмукването чрез вакуум е полезно за прочистването на кожата. Чрез тази функция на уреда се изсмуква дълбоко наслоената мръсотия, мазнини и други замърсявания. Освен това чрез вакуум се осъществява дълбоко проникващ масаж на кожата и насочва кръвта към повърхността ѝ. Подходяща процедура за свиване на разширени пори, при акне, пъпки, комедони, нечиста кожа.
  • Спреят има много функции, когато се използва за терапии на лицето. Той помага да се постигне цялостно почистване на повърхността на кожата. Разпръскването на тоник със спрей функцията на уреда действа прохладно успокояващо и е с приятен аромат. Използва се основно за почистване на порите, особено след вакуум и механично почистване на комедони и пъпки, като действа противовъзпалително и успокояващо на кожата. Освен това чрез него може да се прилага течен грим.

 

Технически параметри:

Аспирационно налягане: 0 ~ -0,07 МРа
Работно време: 15 минути

Номинален волтаж: 220 V-240 V
Номинална честота: 50 Hz / 60 Hz
Номинална мощност: 120 W

 

Срок на доставка: до 20 работни дни

Гаранционен срок: 24 месеца

Facebook коментари

Последно разглеждани

Козметичен уред с функции вакуум и спрей B-Equipment

Козметичен уред с функции вакуум и спрей B-Equipment

Wellness Company
  • Инфо
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ