Начало Уреди Лазери Диоден лазер за лазерна епилация и лазерно подмладяване - 184

Диоден лазер за лазерна епилация и лазерно подмладяване

Арт.№ BF184
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Диоден лазер 808nm

Диодната лазерна епилация е въведена в медицината преди 7-8 години и това я прави най-новата технология в областта на лазерната епилация. Това е модерен и дълготраен метод за справяне с проблема на нежеланото окосмяване, който спестява много време и усилия, характерни за старите методи на епилация.

Диодните лазери са изключително ефективни за отстраняване на нежеланото окосмяване при хора със всякакъв тип кожа. 

Трайно отстраняване на космите може да бъде постигнато само чрез разрушаване на космения фоликул. Действието на лазера се базира на теорията на селективна термолиза. Основният й принцип се състои в избирателното поглъщане на светлинната енергия от меланина, съдържащ се в ствола и луковицата на косъма, което води до термично разрушаване на космения фоликул. Дължината на вълната на лазера е ключов фактор влияещ върху ефикасността на процедурата. Диодният лазер е с 808 nm дължина на вълната. Това позволява по-дълбоко проникване и е по-безопасно за меланина, който се намира в епидермиса на кожата.

Диодната лазерна епилация е много щадяща за кожата, тъй като няма изгаряне на косъма и риск от изгаряния, но пациентът не вижда моментален ефект. Разработката е целяла избягването на риска от изгаряния, а не създаването на моментен илюзорен ефект. След процедурата самият косъм остава закотвен в кожата и след 15-20 дни с излющването на кожата пада. Понякога пациентите мислят, че косъмът продължава да расте, но всъщност той бива избутван от долния нов слой на кожата.

Научно установената трайност на диодната лазерна епилация до момента е 12 години, тъй като тогава е поставено началото на изследванията с диоден лазер. След третиране на космения фоликул с диодна лазерна епилация, възстановяване на косъма не е установено!

Предимства на уреда:

  • Дълъг живот на лампата: 15 000 000 импулса
  • Немски диоден модул
  • Корейски филтри, гарантиращи 100% чиста вода
  • Специален йонен филтър пречиства водата изцяло. Йоните са основния фактор при водната циркулация, защото те могат да блокират работата на диода и той да изгори. Дори в машината да поставите дейонизирана вода, то при включването й ще се генерират йони.
  • Специален сензор следи чистотата на водата и нейната температура с цел да защити машината.

 

Технически параметри:

Дължина на вълната 808nm
Мощност 400W
Oхлаждаща система - Водно въздушна
Размер на накрайника 14×10mm2
Интензитет 3-40J/cm2
Честота 1-12Hz
Тегло 30KGS

Характеристики на Продукта

ЕфектТрайно обезкосмяване

Facebook коментари

Последно разглеждани

Диоден лазер за лазерна епилация и лазерно подмладяване

Диоден лазер за лазерна епилация и лазерно подмладяване

SL
  • Инфо
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ