Начало Тип кожа Чувствителна кожа Дермален Избелващ Концентрат професионален

Дермален Избелващ Концентрат професионален

Арт.№ 7374
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Новаторска технология с активни субстанции, които активно ускоряват разрушаването на меланина. Има текстура на гел и се препоръчва да се използва като основа на крем. Съдържа избелващ комплекс със стабилизиран витамин С и намалява леките пигментни петна, като влияе върху забавянето на меланинообразуването. Не предизвиква чувствителност на кожата и е много подходящо да бъде комбиниран с кремовете от серията на АРСЕЛМЕД.

Предимства:

  • Доразрушава меланина и не позволява образуването на нов.
  • Микро фините избелващи частици дават много бърз резултат в рамките на няколко часа.
  • Тенът на лицето е видимо по-светъл и лъчист.

Употреба:

Нанесете сутрин и/ или вечер на лицето, шията и деколтето или на места, където има изразена пигментация.

СЪВЕТ: Най-правилно е да се използва сутрин и вечер. Регулира продукцията на меланина, подходящ е и за ръце.

Размер: 50мл.

Активни съставки

Избелващ Комплекс

Избелващият комплекс представлява субстанция от две активни вещества - екстракт от маргаритки + арбутин. Първият задържа образуването на меламин и спира предаването му до клетките на кожата, като по този начин намалява непривлекателните възрастови петна по кожата. Арбутинът е гликозид, съдържащ се в мечото грозде, той инхибира ензима тирозиназа, катализиращ превръщането на тирозина в меланин.

L-carnitin - бета хидрокси киселина, органична въглена киселина

L-carnitinе бета-хидрокси киселина, органична въглена киселина. Силно хигроскопична подобно на аминокиселината. L-carnitinе вещество, което се среща в природата и е подобен на витамините. Той играе съществена роля в енергийния метаболизъм в клетките на хора, животни и растения. L-carnitin действа като рецепторна молекула и активира мастните киселини в клетъчните органели като митохондриите, които последователно упражняват тази функция с коензим А. Също така L-carnitin е бета-хидрокси киселина с отличени пилингови свойства, които са значително по-леки за кожата от тези на алфа-хидрокси киселите и имат приятелска рН стойност. L-carnitin подобрява регенерацията на клетките в роговия слой и в същото време е много нежен и без раздразнения за кожата.

Екстракт от Лиственица - дърво

Листвениците са листопадни дървета от семейството на борови дървета, достигащи на височина до 15-50 м. и са разпространени в хладните части на умерения пояс в северното полукълбо. Екстрактът от лиственица е мощен хидратиращ агент, който активно въздейства върху дълбочината на бръчките, еластичността и блясъка на кожата. Засилва синтеза на колаген и спомага да се блокира оксидацията на витамин С. Възстановява увредените вследствие на стреса клетки.

Характеристики на Продукта

ЕфектБио - пилинг
Изглаждане на тена
Изсветляване на петна

Документи за сваляне

Facebook коментари

Дермален Избелващ Концентрат професионален

Дермален Избелващ Концентрат професионален

ARCELMED
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ