Начало Тип кожа Чувствителна кожа Витализиращ Спрей

Витализиращ Спрей

Арт.№ 1159
0.0/5 от общо 0 оценки
41.00 лв (с ДДС)

Продуктът е изчерпан.

Информация за продукта

Освежаващ СПА спрей, който доставя интензивна хидратация. Има лека и приятна консистенция и съдържа активни съставки от водорасли и дървета, които освежават кожата и доставят усещане за мекота и еластичност. Кофеинът активно подобрява комуникацията между тъканите и кожата е релаксирана и омекотена. Ефирният дискретен аромат събужда фантазии чрез сетивата ви, които напомнят свежестта на средиземноморска вълна. Кожата е мека като коприна.

Предимства:

  • Омекотява и оставя чувство за релакс.
  • Приятна консистенция и аромат.

Употреба:

Напръскайте тялото си след баня.

Размер: 200мл.

Активни съставки

Екстракт от Грах

Екстрактът от грах стимулира производството на кожни протеини, стяга кожата и подобрява еластичността й. Намалява появата на тъмни петна и регенерира колагеновата структура в дълбочина.

Жива Морска Вода

Живата морска вода се получава от брега на морето (област Бретан във Франция). Морската вода е обградена от гранитно формирование и се филтрира със слой от пясък. Поради този филтрационен процес се отстраняват моновалентните соли като калий и натрий. Съставът на микроелементи се запазва, неговата концентрация всъщност се увеличава, като например манган от 0,27% на литър се увеличава до 3.34% на литър. Цинк от 0,98% на литър се увличава до 8,5% на литър. Живата морска вода повишава стимулирането на липиди в епидермиса и по този начин подобрява съдържанието на влага, засилва връзките между базалната мембрана и колаген 4, който от своя страна регулира влагата в кожата. Това допълнително стимулира синтеза на hemidesmosomes (точкови влакна) и оптимизира връзките между базалните клетки и базалната мембрана, което има положителен ефект върху храненето на кожата и нейното равновесие. Живата морска вода действа на организма по специфичен начин и води до неговото пълноценно укрепване.

Chlorella Vulgaris - зелени микроводорасли

Екстрактът от зелени микроводорасли Хлорела Вулгарис е богат на протеини и аминокиселини, които изграждат фибрите на кожата, участват в антиоксидантната дейност и има силен ефект върху синтеза на колаген. Подобрява плътността на съединителната тъкан, колагеновите и еластиновите влакна, намалява разкъсванията, възстановява съединителната тъкан, подобрява микроциркулация в кожата и я защитава срещу UV радиацията. Хлорела вулгарис стабилизира метаболизма, подобрява естествената защитна функция на кожата. Премахва отпадъчните продукти и токсини, и е много подходящ след диета за запазване на резултатите. Взет вътрешно, той показва положителен ефект върху сърдечно-съдовата система. Хлорела Вулгариа е високо концентрирана на витамини, минерали и антиоксиданти и предотвратява загубата на витамини.

Алгин - полизахариди от кафяви водорасли

Соли и естери на алгиновата киселина. Алгинати - това са полизахаридите, които са част от клетъчните мембрани, получени от кафяви водорасли. В козметиката се използват като сгъстяване, стабилизиране и желиращи вещества, т.е. при направата на овлажняващи гелове и маски за лице.

Кофеин

Кофеинът се съдържа в семена и листа на чай и кафе, в какаови и кола дървета. В най-големи количества се сдобива от листата на чая и като продукт при производството на безкофеиново кафе. Кофеинът стимулира процеса на разграждане на липидите, стимулира и тонизира. Ускорява дренирането на течности и подобрява кожата чрез стимулиране синтеза на колаген.

Характеристики на Продукта

ЕфектЗачервяване от всякакъв характер
Успокояващ ефект
Хидратация

Документи за сваляне

Facebook коментари

Витализиращ Спрей

Витализиращ Спрей

THALASSO BODY

Витализиращ Спрей

Продуктът е изчерпан. | Направи запитване
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ