Начало Тип кожа Зряла кожа Ампули Концентрат Копринен Сатен професионални х10

Ампули Концентрат Копринен Сатен професионални х10

Арт.№ 7407-10
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Активен концентрат за хидратация на много сухата кожа, с безценен протеин от коприна. Коприната има функция да запазва водата в клетките, както и да създава бариера против загубата на влага. Така кожата остава видимо по-еластична и здрава. Клетките са оптимално подхранени и защитени, кожата има напълно нов здравословен вид, който коригира бръчките и придава нова еластичност и здравина.

Предимства:

  • Запазва естествената влага в клетките.
  • Подхранва и придава еластичност.
  • Дълготраен ефект.

Начин на употреба:

Нанесете ампулата върху кожата и с въртеливи движения масажирайте докато попие.

Съдържание: 10 ампули по 2мл.

Активни съставки

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Екстракт от Коприна

Коприната произхожда от бялата пеперуда (наречена копринен молец или черничев копринен молец). Копринените влакна, с които се преде пашкул, съдържат над 20 различни аминокиселини и 75% копринени фиброини. Последните представляват сухо вещество, което се оказва разтворимо във вода. Копринените молекули действат като малки гъби и са в състояние да съхранят влага 300 пъти повече от собственото си теглото. Те не само оставят в кожата прекрасно чувство, но също така като се свързват с влагата възстановяват структурата на кожата и тя става сияйна.

Рициново Масло

Рициновото масло е широко разпространено средство за домашно лечение от дълбока древност. То притежава редица ценни лечебни качества. Освен неговото отдавна известно слабително действие, то притежава и локално действие върху кожата и подкожната тъкан. Рициновото масло премахва брадавици, бенки, тъмни петна и други кожни образувания след няколко седмичен курс на локално втриване в кожата. Има противовъзпалително и антибактериално действие, обгръща и защитава клетката. Съдържа олеинова и линолинова киселина и има функция да прониква дълбоко в кожата.

Характеристики на Продукта

ЕфектКашмирена мекота
Блясък, избистряне, освежаване
Еластичност
Подхранване
Хидратация

Facebook коментари

Ампули Концентрат Копринен Сатен професионални х10

Ампули Концентрат Копринен Сатен професионални х10

Hydratante
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ