Назад до Козметичен салон

Vella Body Slim - Кавитация, RF, Вакуум, Infrared

Модерният и иновативен уред Vella Body Slim представлява мултифункционална система за извайване на тялото и подмладяване на лицето с помощта на 4 технологии – биполярен радиочестотен лифтинг (RF), кавитация, вакуум със специално проектирани ролки и 940nm близък инфрачервен лазер.

Обхват на процедурите:

 • Контуриране на тялото;
 • Премахване на целулит;
 • Отслабване на тялото;
 • Намаляване на обиколката;
 • Стягане на кожата;
 • Лифтинг на лицето;
 • Премахване на бръчки;
 • Подобряване на текстура и тон на кожата.

Какво представляват технологиите:

 • Ултразвукова кавитация

Посредством 40 KHZ нискочестотна ултразвукова енергия мастните клетки започват да вибрират с много висока скорост, което води до образуването на множество вакуумни въздушни джобове вътре и извън мастните клетки, причиняващи взривяването на мембраната на мастните клетки.

 • Биполярна Радиочестотна енергия (RF)

Биполярната радиочестотна енергия (RF) има силно изразен стягащ ефект и се използва за редуциране на мастните натрупвания, скулптуриране на тялото и изглаждане на зоните с целулит. С биполярно RF вакуумно повдигане, притокът на кръв към съдовете се ускорява, лимфните дренажни процеси се подобряват и микроциркуларното взаимодействие в клетките се подобрява. Накрайниците за лице и околоочна зона се използват за цялостен лифтинг и намаляване дълбочината на бръчките. Радиочестотните вълни провокират затопляне на колагеновите нишки в дълбоките слоеве на кожата, което води до стягащ и заглаждащ ефект.

 • Вакуум

Вакуумът плюс специално проектираните ролки манипулират проводниците, за да достигнат RF проникване от 5 до 15 mm. В същото време, вакуумна и ролкова механична манипулация на тъканите защипва и разтяга фибриларната съединителна тъкан, ефективно разгражда подкожната мазнина, както и екструдирания капилярен съд, повишава лимфния дренаж, насърчава метаболизма и намалява или свива размера на действителната мастна камера. Това води до значително подобрен ефект на контуриране на тялото.

 • Инфрачервен лазер 940nm

Инфрачервената лазерна светлина намалява съпротивлението на кожата чрез нагряване и по този начин радиочестотната енергия (RF) прониква дълбоко в съединителната тъкан. Синергичната комбинация от инфрачервен лазер и радиочестотна енергия увеличава вътреклетъчната дифузия на кислород чрез нагряване на кожата. Два от накрайниците за тяло съчетават инфрачервена светлина, биполярна радиочестотна енергия и вакуум. Тази комбинация причинява дълбоко нагряване на мастните клетки, заобикалящата ги съединителна тъкан и подлежащите дермални влакна от колаген.

 

Терапии за тяло с Vella Body Slim

1. Зона "Клин" - включва цели бедра, корем, бричове и паласки.

Цена за клиент:

 1 процедура 550.00 лв.

 4 процедури: (-20%) 1760.00 лв.

 

2. Зона "Пояс" - включва корем и паласки.

Цена за клиент:

 1 процедура 350.00 лв.

 4 процедури: (-20%) 1120.00 лв.

 

3. Зона "Бедра" - включва предни и задни бедра.

Цена за клиент:

 1 процедура 380.00 лв.

 4 процедури: (-20%) 1215.00 лв.

 

4. Зона "Вътрешни ръце"

Цена за клиент:

 1 процедура 170.00 лв.

 4 процедури: (-20%) 544.00 лв.

 

5. Зона "Гръбни перки"

Цена за клиент:

 1 процедура 170.00 лв.

 4 процедури: (-20%) 544.00 лв.

 

 

 

 

 

Запази час
loading...