Назад до Козметичен салон

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ RF

RF или радиочестотен лифтинг ви предлага истинско подмладяване и стягане на кожата без оперативна интервенция. През последните десетилетия се прилага там, където има нужда от редуциране на фини и по-дълбоки бръчки и от стягане на кожата. Основните ефекти са: стягане и подмладяване на кожата, редуциране на мастните натрупвания и скулптуриране на тялото.
При тази процедура имаме контролирано загряване на дермата и подкожните тъкани, като по никакъв начин не се нарушава структурата на епидермиса. Може да се прилага без предварителна подготовка на кожата и е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия. Топлината, редуцирана от апарата, предизвиква моментално опъване на колагена и повишава нивото му в дермата, която увеличава здравината и еластичността си и се получава ефект на лифтинг. Видимият ефект е стягане и подмладяване на кожата в третираните области. Когато става въпрос за процедури на тялото, стягането се случва с помощта на повишаване на циркулацията на кръвта, повишаване на дренажа на мастните депа в лимфната система и разлагане на мастните клетки.

Цена на 1 процедура:

Радиочестотен лифтинг + терапия на лице (за тотален лифтинг ефект, изглаждане на кожата, стимулиране образуването на нов колаген и еластин) - 100 лв.

При закупуване на пакет от 6 процедури отстъпка 20% от общата стойност!

Запази час
loading...