Назад до Козметичен салон

Инфраред, пресотерапия, лимфен дренаж

Пресотерапията е процедура за тяло, която насърчава лимфния дренаж чрез използване на въздушно налягане върху различни части на тялото. Чрез редуване на компресия и декомпресия ефективно се стимулира лимфната система.

Лимфният дренаж е ефективен съвременен метод за масаж, който насърчава естествената циркулация на лимфата в тялото и спомага за създаване и поддържане на баланс между кръвния поток и лимфната система.

Посредством инфрачервена технология се ускорява кръвообращението и метаболизма, което позволява на разтворените мазнини да навлязат в кръвта и лимфната течност, където се придвижват, за да бъдат отстранени от тялото. Нежното въздушно налягане насърчава рефлукса на лимфната система и накрая извежда токсините от тялото.

Процедурата се прилага с помощта на специалнен костют от 2 части. Компютърно контролирана система за компресия надува отделни участъци от 24 камерния костюм, изтласквайки токсините и мастните натрупвания в кръвоносната система. Това подобрява изчистването на извънклетъчната течност, увеличавайки венозния поток. След това токсините се изхвърлят естествено от тялото през лимфната система.

Ефекти от процедурата:

Ø  стимулира колагеновите нишки в по-дълбоките нива на кожата

Ø  увеличава лимфния поток

Ø  подпомага метаболизма на кожните клетки

Ø  намалява целулита

Ø  намалява обема на масажираните части

Ø  повишава еластичността на кожата

Ø  помага за увеличаване на ефектите от кавитация и радиочестотна терапия

Ø  помага за намаляване на теглото, ако се използва периодично.

 

Цени:

1 процедура - 30 мин. - 50 лв.

Пакет 10 броя процедури - 400 лв.

Запази час
loading...