Назад до Dr Derm

MEZOFORTE® multi laser

Продуктът вече е разпродаден, оставете Вашата ел. поща, за да Ви уведомим щом го получим отново или да Ви предложим негов заместител.

Ел. поща
Рейтинг:
2.0/5 на базата на 1 оценка
MEZOFORTE® multi laser
MEZOFORTE® multi laser

Информация

MEZOFORTE® multi laser представлява уред - мултифункционално устройство, в което се събират всички успешни решения за вкарване на активни съставки в кожата. Системата предлага възможност за комбиниране на ръкохватките по ваш избор. Можете да добавяте функции. Базисната система е с отделна цена. Всяка функция(ръкохватка), която можете да изберете също е с отделна цена.

Ултразвук (Ultrasound)

Ултразвуковата обработка посредством звукови вълни улеснява проникването на активна съставка в кожата. Със своята технология CDM® (компютърен термо контрол мониторинг) предпазва епидермиса от прекомерно нагряване и гаранция непрекъсната работа на ултразвуковите вълни.

Йонофореза + Електропорация (iMeso® Electroporation + Iontophresis)

Благодарение на технологията autopolar®, всички нежелани реакции и ефекти на галваничния ток, традиционно използван в йонофорезата (зачервяване на кожата, сърбеж, неприятно усещане на ток, смяна на рН и йонна промяна, която намалява проникването на активните съставки) могат да бъдат избегнати.

Използване на електропорация (безиглена мезотерапия), специалните електромагнитни вълни, излъчвани от устройството произвежда реални (макар и невидимо с просто око) канали, които започват от повърхността на кожата към по-дълбоките слоеве, по които лесно се провеждат активните съставки.

Лазер (Laser)

Високото количество енергия, предадена от лазера успокоява кожата, намалява оток и възпаление, намалява зачервяване, стяга кожата. Действа болкоуспокояващо и заздравява рани.

Радио честота (Radio Frequency)

RF (Radio Frequency) технология увеличава телесната температура, има аналгетичен ефект, повишава циркулацията на кръвта. Електрическата енергия се трансформира в топлинна енергия.

Иновационно решение е непрекъснато регулиране на температурата на повърхността на кожата посредством технологията CTCRF, (Електронен контрол на температурата на радиочестотата) поради което кожата е защитена от изгаряне.

Биполярния RF накрайник предизвиква явление, наречено "свиване" на гъвкавите колагенови влакна, което води до видимо стягане на кожата. Отделената топлина увеличава консумацията на кислород във вътрешността на клетките, и улеснява дейността на фибробластите в дългосрочен план.

Криотерапия (CryoTyteRF ®)

Криотерапията не само стяга кожата, намалява зачервяване, но и засилва усещането за комфорт. Технологията CryoTyteRF® намалява чувствителността на свободните нервни окончания, повишаване прага на болката, и незабавно освобождава на ендорфини, намаляване на сърбеж и болка.

* произведен в европейския съюз с 3 г. гаранция.

Технически характеристики

Базисно тяло:

  • Тегло 8 кг.
  • Размери 380 х 340 х 180 mm
  • Волтаж 230 V, 50/60 Hz

Ръкохватки:

  • iMeso® Electroporation + Iontophresis Ø 30 mm
  • Ultrasound Ø 20 mm, Operation frequency 1Mhz, Output max 1 W/cm2
  • Laser Ø 35 mm, Wavelenght 685 - 852 nm, Output
  • RF лице (биполярен) Ø 20 mm, Operation frequency 0,8 MHz
  • CryoTyteRF ® Ø 32 mm

Видео

Документи за сваляне

loading...