Назад до BeautyForce IPL&Lasers

НАЙ-НОВО поколение уред с Диоден лазер 808nm (3в1 ръкохватка 755nm+808nm+1064nm), Nd YAG лазер и E-LIGHT+IPL+SHR

Арт.№: DPL-4-4.1 Принтирай

Продуктът вече е разпродаден, оставете Вашата ел. поща, за да Ви уведомим щом го получим отново или да Ви предложим негов заместител.

Ел. поща
Рейтинг:
НАЙ-НОВО поколение уред с Диоден лазер 808nm (3в1 ръкохватка 755nm+808nm+1064nm), Nd YAG лазер и E-LIGHT+IPL+SHR
НАЙ-НОВО поколение уред с Диоден лазер 808nm (3в1 ръкохватка 755nm+808nm+1064nm), Nd YAG лазер и E-LIGHT+IPL+SHR

Информация

НАЙ-НОВО ПОКОЛЕНИЕ УРЕД с 3 съвременни технологии: Диоден лазер с ръкохватка с 3 различни дължини на вълната 755nm+808nm+1064nm,  NdYAg LASER с три ръкохватки и E-LIGHT/IPL/SHR с 5 накрайника за обезкосмяване, регенерация на кожата и третиране на купероза.

 

Описание:

1. Диодните лазери са изключително ефективни за отстраняване на нежеланото окосмяване при хора с всякакъв тип кожа. Трайно отстраняване на космите може да бъде постигнато само чрез разрушаване на космения фоликул. Действието на лазера се базира на теорията на селективна термолиза. Основният й принцип се състои в избирателното поглъщане на светлинната енергия от меланина, съдържащ се в ствола и луковицата на косъма, което води до термично разрушаване на космения фоликул. Дължината на вълната на лазера е ключов фактор влияещ върху ефикасността на процедурата. Диодният лазер с дължина на вълната 808 nm е считан за златния стандарт в лазерната епилация, но след прилагането на тройната дължина на вълната вече има нов златен стандарт - 755nm & 808nm & 1064nm.
• 755 nm - по-мощна абсорбция на енергията от меланина. Идеално се повлияват широк кръг от различни видове окосмяване и кожа. Особено подходяща дължина за светли и тънки косми.
• 808 nm - дълбоко проникване в космения фоликул със средно мощна енергия с висока степен на повторение за бърза терапия, средна абсорбция на меланина. Подходяща дължина за по-тъмна кожа. За терапия на ръце, крака, бузи и брадичка.
• 1064 nm - слаба абсорбция на меланина, фокусирана върху по-тъмен тип кожа. Предлага най-дълбокото проникване в космения фоликул, при косми на скалпа, подмишниците и зона интим.

2. Nd YAG лазерите се характеризират с най-голяма дължина на вълната, което означава, че проникват най-дълбоко в кожата и разрушават дори най-упоритите и дебели космени фуликули. Освен лазерна епилация, той може да повлияе на проблена кожа с акне, също така и при наличието на нежелани кръвоносни съдове или познати още като кръвоносни звезди. При акнето Nd YAG лазера има успокояващ ефект върху кожата. Той въздейства директно върху кожата, като намалява възпалителните процеси и стимулира естествените възстановителни процеси на кожата.

Nd YAG лазера дава изключителни резултати при премахване на татуировки. Освен това с него може да се третира нокътна плочка с онихомикоза. С лазерния лъч се обработват засегнатите участъци като топлинната енергия деактивира паразитния организъм, унищожава го напълно или го прави неспособен да нараства и да се възпроизвежда.

Ръкохватката има три различни дължини, които покриват всичко необходимо:

532nm: За премахване на цветни татуировки
1064nm: За премахване на тъмни татуировки
1320nm: За карбонов пилинг

 

3. E-LIGHT+IPL+SHR - епилация, фотоподмладяване и терапии на лице

Ръкохватка с 5 филтъра, която покрива всичко необходимо:

480nm: лечение на акне
530nm: подмладяване на кожата
590nm: лечение на пигментни и паякови вени
640nm: епилация за светла до жълта кожа
690nm: епилация за тъмна кожа

IPL:

IPL (интензивна пулсова светлина) е съвременен и ефективен метод, който използва висока яркост и широк спектър от интензивна пулсова светлина, която прониква през епидермиса до дермата и достига богатите на меланин космени фоликули. Използвайки функцията за селективна фототермолиза, светлината бива привлечена от хромофорите /меланин тъканен пигмент/, създава се оптичен и топлинен ефект, който води до пълното и трайно унищожаване на космите. Интензивната пулсова светлина се просмуква през епидермиса до дермата и повлиява също свръх пигментацията, като атакува участъците с изразено струпване на пигментни клетки. Така постига разрушаване на пигментацията от различен характер /слънце, възрастови петна, лунички, родилни белези и белези вследствие на операции или наранявания по кожата/. IPL фототерапия е предназначена и за лекуване на аномалии и смущения по повърхността на кожата. Допълнителни функции са повлияване на кръвоносните съдове, стимулиране производството на колаген и еластин и подобряване на цялостният профил на кожата т.н. фотоподмладяване.

SHR:

SHR означава Super Hair Removal – ново поколение технология за обезкосмяване. Системата комбинира лазерна технология и предимствата на пулсовата светлина за постигане на безболезнено премахване на нежеланото окосмяване. SHR представлява революция в трайното обезкосмяване. Като цяло е по-приятна, отколкото работата с познатите системи и кожата е по-добре защитена!

SHR е революционен подход, основаващ се на доставянето на големи количества енергия, но с нисък интензитет. По този начин космения фоликул се нагрява до нужната степен, но безболезнено за клиента.

SHR епилацията е подходяща за всички типове кожа, дори и за кожа със загар. За разлика от традиционните лазерни и IPL технологии, SHR епилацията може да се прави през цялата година, без да се налага да се предпазвате от слънцето.

E-light:

E-light е ново поколение технология за трайно обезкосмяване, фотоподмладяване, премахване на хиперпигментация, спукани капиляри и зони с акне. Играе роля в стимулирането на нов колаген и стягане на тъканите на кожата. Постига цялостно подмладяване на кожата и премахване на капилярите. Действа върху епидермиса и дермата в дълбоките слоеве, чрез много по-ниска енергия, в сравнение с традиционните IPL системи, което стимулира пигментните петна и съдовите лезии да абсорбират повече енергия, без да наранява епидермиса. Това определя постигане на по-добър резултат и стимулиране на дълбоко и повърхностно тъканна регенерация на колаген. Така се възстановява еластичността на кожата и цялостно освежаване.
E-Light унищожава нежеланото окосмяване, като действа върху космените фоликули, които са различни на цвят. Доказана технология за третиране на всички типове кожа.

 

Функции:

Диодна лазерна функция:
1.Перманентно премахване на космите над устните, по брадата, гърдите, подмишници, крайници и нежелано окосмяване по всякакви части на тялото.

NdYag лазерна функция:
1. Премахване всички видове цветни татуировки.
2. Пигментни кожни лезии и смесена пигментация, кожни петна, лунички, бенки, розацея, родилни петна, невуси на Ота.
3. Ефективно отстраняване на татуирани перманентни вежди, очна линия, устни и линията на устните.
4. Лечение на пигментация и на онихомикоза.

IPL, E-Light, SHR функция:
1. Терапия за акне: акне, лунички, премахване на недостатъци
2. Премахване на пигменти, подмладяване на кожата: избелване, минимизиране на порите, повишаване на еластичността на кожата, изглаждане на малките бръчки, увеличаване на еластичността, придобиване на сияен вид.
3. Съдова терапия: подобряване на съдовите лезии (телеангиектази).

 

Технически характеристики:

Диоден лазер:

20 милиона изстрела

800W за лазер;

2000W за мощност

15*30 мм и 15*10 мм

808 нм

Тройна (755+808+1064)

1-166J/cm2

1-10Hz

10-300 мс

Американски кохерентни лазерни ленти

 

Е-Light:

1 милион изстрела

2000W

15*50 мм (или 12*30 мм)

480/530/590/640/ 690-1200nm

E-светлина: 1-50J/cm2

SHR: 1-26J/cm2

1-10Hz

E-светлина: 1-10ms

SHR: 1-15ms

Ксенонова лампа от Великобритания

 

Nd: Yag лазер

3 милиона изстрела

500W

1-10 мм

532nm, 1064nm, 1320nm

1000mJ/cm2

1-10Hz

20-30ns

Φ6 пръчка + ксенонова лампа от Обединеното кралство

 

Охлаждане: Сапфирен кристал + въздух + затворена циркулация на водата + полупроводник + TEC 

Дисплей: 10.4 inch True Color LCD touchable Screen

Работен режим: Непрекъснат режим на готовност, работещ в продължение на 10-12 часа 

Eл. характеристики: 100/110V, 50~60Hz, /230V~260V,50~60Hz

Тегло нето: 65 кг.

Размер на опаковката: 63*60*116cm

 

 

loading...