Начало Уреди Радиочестотен лифтинг MEZOFORTE® DUO

MEZOFORTE® DUO

Арт.№
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Днес са познати няколко основни метода за улесняване абсорбирането на активни продукти върху кожата. Използването на електроенергия може да увеличи многократно усвояването на продуктите в дълбочинните слоеве на кожата. Разбира се най-ефикасното снабдяване с активни агенти, е чрез инжектиране. Въпреки това много голям брой клиенти не предпочитат игления метод.

Точно за тях е измислен метода "безиглена мезотерапия" - електропорация. При този нов метод на проникване на активни съставки двойния липиден слой, който представлява бариера на кожата се преструктурира като решето за максимална пропускливост благодарение на електрични пулсове с продължителност няколко милисекунди. Тези структурни промени водят до образуване на нови канали, по които проникват активните съставки и така кожата е готова да усвои концентратите, с които се третира.

Биполярната радиочестота се използва за заглаждане на бръчки на лице, шия и деколте. Този метод използва радиовълни, които преминават между двата полюса на ръкохватката, те достигат епидермиса и горната дерма като водят до подмладяване на кожната повърхност.
Системата МЕЗОФОРТЕ® DUO постоянно контролира характеристиките на радиочестотата благодарение на компютърен термоконтрол (КТК), който предпазва епидермиса от изгаряне, за разлика от други апарати, които нямат такава защита.
МЕЗОФОРТЕ® DUO може да предложи двете технологии (електропорация и радиочестота) заедно или по отделно. Апаратът е напълно дигитализиран, което дава високо ниво на безопасност на процедурите с него. Устройството предлага подходящи програми за всяка ръкохватка, терапевтът само трябва само да избере зоната и времето за третиране. Интензивността (силата) с която се работи може да се избере в зависимост от съответния проблем или чувствителност на кожата.
Козметикът може да настройва апарата в зависимост от неговия опит, радиочестотния лифтинг е безболезнен и лесен за изпълнение.
Електропорацията е метод, който дава много силен видим ефект благодарение на по-ефективната абсорбция на активни съставки, с които се третира кожата. Чрез електропорацията проводимостта на кожата се увеличава 400 пъти.
МЕЗОФОРТЕ® DUO предлага най-съвременни технологии с изключително качество.

* произведен в европейския съюз с 3 г. гаранция.

Характеристики на Продукта

ЕфектКашмирена мекота
Регенерация, възстановяване
Изглаждане на тена
Блясък, избистряне, освежаване
Еластичност
Подхранване
Повдигане, лифтинг, изпъване
Бръчки по шия и деколте
Бръчки по лицето
Стяга кожата
Бръчки под очите
Изсветляване на петна
Против тъмни кръгове
Против торбички под очите
Антибактериален ефект

Документи за сваляне

Facebook коментари

Последно разглеждани

MEZOFORTE® DUO

MEZOFORTE® DUO

Dr Derm
  • Инфо
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ