Назад до Козметични уреди за лице

Козметичен уред за радиочестотен лифтинг

Арт.№: DEC48 Принтирай

Продуктът вече е разпродаден, оставете Вашата ел. поща, за да Ви уведомим щом го получим отново или да Ви предложим негов заместител.

Ел. поща
Рейтинг:
Козметичен уред за радиочестотен лифтинг
Козметичен уред за радиочестотен лифтинг

Информация

Радиочестотният лифтинг е метод за стягане на кожата и заглаждане на бръчките около очите, естетична процедура за по-младежки вид, която не изисква инвазивна хирургия, химикали, игли или лазери. По време на процедурата клиентите изпитват кратко, дълбоко усещане за нагряване, тъй като енергията се доставя на кожата и подлежащата тъкан. Ефектът на стягане се появяват постепенно в продължение на 2 до 6 месеца след еднократна сесия. Много клиенти обаче съобщават, че виждат по-ранен отговор. Процесът на декомпресия предизвиква незабавно стягане на колагеновата структура с допълнително стягане във времето. Резултатите могат да продължат 24-36 месеца или по-дълго, въз основа на естествения процес на стареене на отделния клиент.

Козметичният уред за радиочестотен лифтинг е оборудване, което генерира биполярен радиочестотен ток, предаван на кожата през ръкохватките. Радиочестотният биполярен ток увеличава подкожната циркулация и има стягащ ефект на третираната област, благодарение на генерираните топлинни действия. Всъщност топлината, генерирана от радиочестотната енергия, стимулира фибробластите да произвеждат нов колаген, в допълнение на незабавният стягащ ефект и уплътняване на кожата. Устройството е оборудвано с две ръкохватки: за лице и за тяло. Обработката на лицето е много ефикасна и намалява както бръчките, така и признаците на стареене с бърз ефект на повдигане. Биполярната радиочестота може да се използва и за процедури на тялото, за да се предотврати натрупването на мастна тъкан и отпускането на кожата.

 

Технически характеристики:

Захранване: 230 V 50 - 60 Hz
Габаритни размери: 25x24x35 cm
Изходяща честота: 1 Mhz
Тегло: 3 кг
Консумация на енергия: 110 Watt
Максимална изходна мощност: 30 Watt

 


Срок на доставка: до 15 работни дни

Произведен в Италия

loading...