Назад до BeautyForce IPL&Lasers

Комбиниран уред с 4 ръкохватки Диоден лазер 808nm+Nd YAG лазер+IPL+RF

Арт.№: DPL-4 Принтирай

Продуктът вече е разпродаден, оставете Вашата ел. поща, за да Ви уведомим щом го получим отново или да Ви предложим негов заместител.

Ел. поща
Рейтинг:
Комбиниран уред с 4 ръкохватки Диоден лазер 808nm+Nd YAG лазер+IPL+RF
Комбиниран уред с 4 ръкохватки Диоден лазер 808nm+Nd YAG лазер+IPL+RF

Информация

Уредът представлява нова, модерна технология, която е комбинация от Диоден лазер 808nm, Nd YAG лазер, RF и IPL.

Описание:

Диодните лазери са изключително ефективни за отстраняване на нежеланото окосмяване при хора с всякакъв тип кожа. Трайно отстраняване на космите може да бъде постигнато само чрез разрушаване на космения фоликул. Действието на лазера се базира на теорията на селективна термолиза. Основният й принцип се състои в избирателното поглъщане на светлинната енергия от меланина, съдържащ се в ствола и луковицата на косъма, което води до термично разрушаване на космения фоликул. Дължината на вълната на лазера е ключов фактор влияещ върху ефикасността на процедурата. Диодният лазер е с 808 nm дължина на вълната. Това позволява по-дълбоко проникване и е по-безопасно за меланина, който се намира в епидермиса на кожата.

Nd YAG лазерите се характеризират с най-голяма дължина на вълната, което означава, че проникват най-дълбоко в кожата и разрушават дори най-упоритите и дебели космени фуликули. Освен лазерна епилация, той може да повлияе на проблена кожа с акне, също така и при наличието на нежелани кръвоносни съдове или познати още като кръвоносни звезди. При акнето Nd YAG лазера има успокояващ ефект върху кожата. Той въздейства директно върху кожата, като намалява възпалителните процеси и стимулира естествените възстановителни процеси на кожата.

IPL (интензивна пулсова светлина):

IPL е съвременен и ефективен метод, който използва висока яркост и широк спектър от интензивна пулсова светлина, която прониква през епидермиса до дермата и достига богатите на меланин космени фоликули. Използвайки функцията за селективна фототермолиза, светлината бива привлечена от хромофорите /меланин тъканен пигмент/, създава се оптичен и топлинен ефект, който води до пълното и трайно унищожаване на космите. Интензивната пулсова светлина се просмуква през епидермиса до дермата и повлиява също свръх пигментацията, като атакува участъците с изразено струпване на пигментни клетки. Така постига разрушаване на пигментацията от различен характер /слънце, възрастови петна, лунички, родилни белези и белези вследствие на операции или наранявания по кожата/. IPL фототерапия е предназначена и за лекуване на аномалии и смущения по повърхността на кожата. Допълнителни функции са повлияване на кръвоносните съдове, стимулиране производството на колаген и еластин и подобряване на цялостният профил на кожата т.н. фотоподмладяване.

Радиочестотният лифтинг е съвременен метод за подмладяване, основан на базата на радиочестота, с помощта на която се увеличава синтеза на колагенови влакна и в резултат на това кожата става еластична и млада. Терапия с RF е един от най-ефективните и популярни начини да се забави процеса на стареене.

Функции:

Диодна лазерна функция:
1.Перманентно премахване на космите над устните, по брадата, гърдите, подмишници, крайници и нежелано окосмяване по всякакви части на тялото.

NdYag лазерна функция:
1. Премахване всички видове цветни татуировки.
2. Пигментни кожни лезии и смесена пигментация, кожни петна, лунички, бенки, розацея, родилни петна, невуси на Ота.
3. Ефективно отстраняване на татуирани перманентни вежди, очна линия, устни и линията на устните.
4. Лечение на пигментация.

IPL функция:
1. Терапия за акне: акне, лунички, премахване на недостатъци
2. Премахване на пигменти, подмладяване на кожата: избелване, минимизиране на порите, повишаване на еластичността на кожата, изглаждане на малките бръчки, увеличаване на еластичността, придобиване на сияен вид.
3. Съдова терапия: подобряване на съдовите лезии (телеангиектази).

RF функция:
1. повдигане на контурите на лицето
2. премахване на бръчки
3. подмладяване на кожата.

Технически характеристики:

IPL / Elight ръкохватка:
дължина на вълната: 480 nm / 530nm / 640nm-1200 нанометра (стандарт)
Енергийна плътност: 50J / cm2
Продължителност на пулса: 1-10ms
Закъснение на пулса: 1000-3000ms
размер на петното: 12 мм * 30 мм или 15 мм * 50 мм
Охлаждане на кожата: TEC + Сапфир (-10 ° C)
Лазерна ръкохватка Nd Yag:
Дължина на вълната: 532nm / 1064nm / 1320nm
Импулсна енергия: 1000mJ
Мощност: 500W
Ширина на импулсите: 20-30ns
Честота: 1-10HZ
Диаметър на място: 1-10 мм регулируем YAG бар Размер: ¢ 7
Охлаждаща RF ръкохватка:
RF честота: 1MHZ
RF мощност: 100w
Диодна лазерна ръкохватка: Дължина на вълната: 808nm
Лазерни барове: 10 бара (кохерентни)
Мощност на лазер: 600w
Лазерни импулса: 40 милиона
Ширина на импулса: 40-400ms
Скорост на повторение: 1-10 Hz
Енергиен поток: 1 ~ 166J
Охлаждане на кожата: TEC + Сапфир (-10 ° C)

loading...