Назад до BeautyForce IPL&Lasers

Комбиниран уред 2в1 Диоден лазер 808nm+E-light

Арт.№: APL-2-1 Принтирай

Продуктът вече е разпродаден, оставете Вашата ел. поща, за да Ви уведомим щом го получим отново или да Ви предложим негов заместител.

Ел. поща
Рейтинг:
Комбиниран уред 2в1 Диоден лазер 808nm+E-light
Комбиниран уред 2в1 Диоден лазер 808nm+E-light

Информация

Уредът представлява нова, модерна технология, която е комбинация от Диоден лазер 808nm и E-light.

Диодните лазери са изключително ефективни за отстраняване на нежеланото окосмяване при хора с всякакъв тип кожа. Трайно отстраняване на космите може да бъде постигнато само чрез разрушаване на космения фоликул. Действието на лазера се базира на теорията на селективна термолиза. Основният й принцип се състои в избирателното поглъщане на светлинната енергия от меланина, съдържащ се в ствола и луковицата на косъма, което води до термично разрушаване на космения фоликул. Дължината на вълната на лазера е ключов фактор влияещ върху ефикасността на процедурата. Диодният лазер е с 808 nm дължина на вълната. Това позволява по-дълбоко проникване и е по-безопасно за меланина, който се намира в епидермиса на кожата.

E-light е ново поколение технология за трайно обезкосмяване, фотоподмладяване, премахване на хиперпигментация, спукани капиляри и зони с акне. Играе роля в стимулирането на нов колаген и стягане на тъканите на кожата. Постига цялостно подмладяване на кожата и премахване на капилярите. Действа върху епидермиса и дермата в дълбоките слоеве, чрез много по-ниска енергия, в сравнение с традиционните IPL системи, което стимулира пигментните петна и съдовите лезии да абсорбират повече енергия, без да наранява епидермиса. Това определя постигане на по-добър резултат и стимулиране на дълбоко и повърхностно тъканна регенерация на колаген. Така се възстановява еластичността на кожата и цялостно освежаване.
E-Light унищожава нежеланото окосмяване, като действа върху космените фоликули, които са различни на цвят. Доказана технология за третиране на всички типове кожа.

Технически характеристики:

1) размер на светлинното петно: 12 mm * 30 mm или 15 mm * 50 mm
2) Нива на охлаждане: 1-5 Нива (-10 ° C - 5 ° C)
3) Работа непрекъснато време: 18 часа без спиране
4) Охлаждаща система: полупроводник + циркулация на водата + охлаждане на въздуха с кондензатор
5) Дисплей: 10,4 инчов цветен сензорен екран
6) Входна мощност: 2000W
7) Електрически изисквания: 100 ~ 110V, 50 ~ 60HZ или 230 ~ 260V, 50 ~ 60HZ

loading...