Назад до
Назад до зряла кожа

Хиалуронова Маска

Арт.№: 1176 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв
40.00
лв
34.00
лв
Валидност на промоцията от
13.06.2021 до 27.06.2021
бр.
В наличност
Бърза поръчка
без регистрация!
Добави в любими
Твоите любими продукти
  • Ефект: Блясък, избистряне, освежаване, Бръчки по лицето, Бръчки по шия и деколте, Еластичност, Изглаждане на тена, Кашмирена мекота, Подхранване, Регенерация, възстановяване, Хидратация
  • Тип кожа: Всички типове кожа, Зряла кожа
  • Зряла кожа, RENOVAR
Рейтинг:
Хиалуронова Маска
Хиалуронова Маска
40.00
лв
34.00
лв
Купи

Инфо

Гел маска с освежаващ ефект и мощна хидратация. Високомолекулярната хиалуронова киселина обвива и задържа в клетката на кожата чиста влага и така заглажда бръчките. Активира естествените водни източници на кожата и оптимизира циркулацията на влага. Структурата на кожата става плътна, свежа и придобива здраво излъчване.

Предимства:

  • Моментално освежава кожата.
  • Мощен хидратиращ ефект.
  • Заглажда бръчки.

Употреба:

Нанесете върху почистена кожа и оставете за 15 мин. да действа маската. Отстранете остатъка от продукта с вода.

Размер: 50мл.

Активни съставки

Bisabolol - вещество, извлечено от лайка

Бисабололът е активното вещество извлечено от лайка, етерично масло съдържа до 45% бисаболол. Той има противовъзпалително действие, бори се с дразнене и зачервяване и подиска развитието на бактерии. Бисабололът не предизвиква алергични реакции. В медицината бисабололът се използва за борба с изгаряния, а в козметичните продукти се използва за облекчение на увредена от слънцето кожа.

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Масло от Шеа

Това е естествено срещан растителен липид, добит от ядки на орехи от шеа дърво. Дървото расте най-вече в Централна Африка, има ядки наподобяващи на сливи, които съдържат мазнини до 50%. Маслото от шеа съдържа витамин Е, алантоин и различни каротини. То предпазва кожата от дехидратация, прониква добре и възстановява липидите, има омекотяващ и лечебен ефект. Маслото от шеа създава върху кожата тънък защитен слой и има естествен слънцезащитен фактор.

Хиалуронова Киселина - мощен хидратант

Единственото по рода си средство за свръх хидратация. Jean d'Arcel cosmetique използва висока концентрация биотехнологична хиалуронова киселина, която показва отлични биологични свойства и силен ефект. Хиалуроновата киселина е съществена част от извънклетъчното пространство и допринася не само на способността за задържане на вода от кожата, но и на възстановителния механизъм на тъканите. Хиалуроновата киселина привлича и задържа водни молекули около клетката си в кожата. Една молекула хиалуронова киселина може да се свърже с вода до 600 пъти от собственото си тегло. Нискомолекуярната хиалуронова киселина се използва за проникване в по-дълбоките слоеве на кожата за интензивна хидратация и дълбоко въздействие, а високомолекулярната хиалуронова киселина се използва за постигане на хидратация на повърхността на кожата. В резултат на това съдържанието на влага в кожата се увеличава значително. Кожата е значително по-гладка, тонуса и еластичността й се подобряват, малките бръчки се заличават.

Слънчогледово Масло

Маслото се получава чрез горещо пресоване на слънчогледови семена. То съдържа глицериди на олеиновата киселина (33%), линоловата киселина (55%) и малко свободни мастни киселини. За отстраняването им, слънчогледовото масло се обработва със слаб разтвор на натриева основа и след промиване с вода се филтрува през абсорбционна глина. Цветът му е светложълтеникав, със слаба свойствена миризма и приятен маслен вкус. То също е полуизсъхващо масло, подхранва кожата и й придава еластичност. Заради благотворното му влияние върху нея влиза в състава на много козметични продукти и масажни масла.

Бетанин - Екстракт от Захарно Цвекло

Захарното цвекло се отглежда от края на 18-ти век заради високото си съдържание на захар (18 до 20%). То е един от най-важните източници за получаване на захарни суровини, представлява около 45% от световното производство на захар в наши дни. Екстрактът от захарно цвекло е богат на полизахариди и овлажнява благодарение на изключителната си способност да задържа вода. Бетанинът предпазва кожата от механични и химични увреждания, подобрява чувствителността й и е изключителен продукт против стареене.

Характеристики

Ефект
Блясък, избистряне, освежаванеБръчки по лицетоБръчки по шия и деколтеЕластичностИзглаждане на тенаКашмирена мекотаПодхранванеРегенерация, възстановяванеХидратация
Тип кожа
Всички типове кожаЗряла кожа
loading...