Назад до Уреди за епилация

Decolight портативен уред с интензивна пулсова светлина (IPL)

Арт.№: DEC46P Принтирай

Продуктът вече е разпродаден, оставете Вашата ел. поща, за да Ви уведомим щом го получим отново или да Ви предложим негов заместител.

Ел. поща
Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
Decolight портативен уред с интензивна пулсова светлина (IPL)
Decolight портативен уред с интензивна пулсова светлина (IPL)

Информация

Технологията IPL (интензивна импулсна светлина) е най-новата иновация, използвана както в естетичната медицина, така и в професионалната естетика за лечение на широка гама от кожни несъвършенства по много ефикасен и неинвазивен път, като съдови и пигментни лезии, слънчеви петна, хиперпигментация, купероза, розацея и акне.

Портативният IPL Decolight, подобен на фиксираната версия, позволява да се третират различни несъвършенства на кожата, като отстраняване на косми, фотоподмладяване, съдови дефекти и акне, чрез сменяеми дължини на вълните. Възможността за избор и промяна на различните дължини на вълните прави Decolight изключително универсално оборудване; в допълнение, разпознаването автоматично на фототипа кожа гарантира безопасно третиране и лекота на използване. Иновативната система за охлаждане повишава ефикасността на обработката и ефективността на устройството. Освен това Decolight е оборудван с разработен софтуер и функционална ръкохватка, които лесно помагат на операторите при извършване на процедури. Специалните дължини на вълните с възможност за взаимозаменяемост позволяват на операторите да използват специфична дължина на вълната за селективно третиране на различни несъвършенства на кожата.

625 nm Прогресивно постоянно отстраняване на косми
570 nm Фотоподмладяване
550 nm Съдови дефекти
400 nm комедоне акне / папуларно и пустуларно акне

Decolight, използвайки принципите на селективната фототермолиза, позволява да се разграничи температурата на кожата и на космения фоликул: тази на кожата ще остане в границите на безопасността, докато косменият фоликул ще достигне висока температура, за да се унищожи неговата луковица.

Предимства:

  • автоматична идентификация на фото типа на кожата
  • интегрирано охлаждане, като се избягва използването на анестетичен гел или продукти за прилагане върху зоните преди третирането
  • сменяеми дължини на вълните – много лесно и бързо могат да бъдат сменени.
  • Система за водно охлаждане
  • Охлаждаща система Peltier Cells
  • 7-инчов сензорен дисплей
  • Разработен софтуер

Всичко това позволява на оператора да бъде улеснен за третиране на големи и деликатни области и да има много ефикасни резултати в кратки срокове.

 

Технически характеристики:

Захранване: 230V 50-60 Hz
Размери: 65x30x90 см
Тегло: 35 кг
Охлаждане: водно охлаждане
Максимална импулсна енергия: 26 J / cm²
Размер на главата: 46 х 13 мм = 5,98 см2
Предпазители: 2 от 6,3 AT
Консумирана мощност: 1150 вата
Честота на изходния ток: 1 Hz (1 импулс x 1 сек)

 

Срок на доставка: до 15 работни дни

Произведено в Италия

 

loading...