Начало Тип кожа Зряла кожа Хиалуронов Гел

Хиалуронов Гел

Арт.№ 1119
0.0/5 от общо 0 оценки
77.00 лв (с ДДС)

Продуктът е изчерпан.

Информация за продукта

Чист хиалуронов гел. Единствено по рода си високоефективно средство за хидратация на основата на концентрирана Bio-хиалуронова киселина. Hyaluron pur заличава фините линии и бръчките чрез иновативна комбинация от ниско молекулярна хиалуронова киселина, която хидратира епидермиса дълготрайно, и високо молекулярна хиалуронова киселина, която чрез своето действие върху горния слой на кожата намалява загубата на влага.

Предимства:

  • Интензивно прониква в кожата.
  • Ефективно запълва бръчките отвътре.
  • Подходяща за всеки тип кожа.
  • Значително намалява фините линии и бръчки.
  • Предотвратява загубата на влага.

Употреба:

Използвайте като основа на крем и нанесете в зоните, които са склонни да образуват фини линии и бръчки. Използвайте ежедневно и ще усетите разликата!

Размер: 15мл.

 

Активни съставки

Хиалуронова Киселина - мощен хидратант

Единственото по рода си средство за свръх хидратация. Jean d'Arcel cosmetique използва висока концентрация биотехнологична хиалуронова киселина, която показва отлични биологични свойства и силен ефект. Хиалуроновата киселина е съществена част от извънклетъчното пространство и допринася не само на способността за задържане на вода от кожата, но и на възстановителния механизъм на тъканите. Хиалуроновата киселина привлича и задържа водни молекули около клетката си в кожата. Една молекула хиалуронова киселина може да се свърже с вода до 600 пъти от собственото си тегло. Нискомолекуярната хиалуронова киселина се използва за проникване в по-дълбоките слоеве на кожата за интензивна хидратация и дълбоко въздействие, а високомолекулярната хиалуронова киселина се използва за постигане на хидратация на повърхността на кожата. В резултат на това съдържанието на влага в кожата се увеличава значително. Кожата е значително по-гладка, тонуса и еластичността й се подобряват, малките бръчки се заличават.

Характеристики на Продукта

ЕфектКашмирена мекота
Регенерация, възстановяване
Еластичност
Блясък, избистряне, освежаване
Изглаждане на тена
Подхранване
Хидратация

Документи за сваляне

Facebook коментари

Последно разглеждани

Хиалуронов Гел
Продуктът е изчерпан.
77.00 лв
Хиалуронов Гел

Хиалуронов Гел

RENOVAR
77.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ