Начало Тип кожа Зряла кожа Хиалуронов Гел

Хиалуронов Гел

Арт.№ 1119
0.0/5 от общо 0 оценки
77.00 лв (с ДДС)
 бр
В наличностДоставка до 24ч.

Информация за продукта

Чист хиалуронов гел. Единствено по рода си високоефективно средство за хидратация на основата на концентрирана Bio-хиалуронова киселина. Hyaluron pur заличава фините линии и бръчките чрез иновативна комбинация от ниско молекулярна хиалуронова киселина, която хидратира епидермиса дълготрайно, и високо молекулярна хиалуронова киселина, която чрез своето действие върху горния слой на кожата намалява загубата на влага.

Предимства:

  • Интензивно прониква в кожата.
  • Ефективно запълва бръчките отвътре.
  • Подходяща за всеки тип кожа.
  • Значително намалява фините линии и бръчки.
  • Предотвратява загубата на влага.

Употреба:

Използвайте като основа на крем и нанесете в зоните, които са склонни да образуват фини линии и бръчки. Използвайте ежедневно и ще усетите разликата!

Размер: 15мл.

 

Активни съставки

Хиалуронова Киселина - мощен хидратант

Единственото по рода си средство за свръх хидратация. Jean d'Arcel cosmetique използва висока концентрация биотехнологична хиалуронова киселина, която показва отлични биологични свойства и силен ефект. Хиалуроновата киселина е съществена част от извънклетъчното пространство и допринася не само на способността за задържане на вода от кожата, но и на възстановителния механизъм на тъканите. Хиалуроновата киселина привлича и задържа водни молекули около клетката си в кожата. Една молекула хиалуронова киселина може да се свърже с вода до 600 пъти от собственото си тегло. Нискомолекуярната хиалуронова киселина се използва за проникване в по-дълбоките слоеве на кожата за интензивна хидратация и дълбоко въздействие, а високомолекулярната хиалуронова киселина се използва за постигане на хидратация на повърхността на кожата. В резултат на това съдържанието на влага в кожата се увеличава значително. Кожата е значително по-гладка, тонуса и еластичността й се подобряват, малките бръчки се заличават.

Характеристики на Продукта

ЕфектКашмирена мекота
Регенерация, възстановяване
Еластичност
Блясък, избистряне, освежаване
Изглаждане на тена
Подхранване
Хидратация

Документи за сваляне

Facebook коментари

Последно разглеждани

Хиалуронов Гел 77.00 лв
Хиалуронов Гел

Хиалуронов Гел

RENOVAR
77.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ