Начало Тип кожа Мазна кожа Нечиста акнеична кожа Серум Дерма Про за ензимно почистване на кожата

Серум Дерма Про за ензимно почистване на кожата

Арт.№ 112
0.0/5 от общо 0 оценки
58.00 лв
46.40 лв (с ДДС)

Продуктът е изчерпан.

Информация за продукта

Дерма Про  е продукт за дълбоко ензимно почистване. Уникален серум за биологично ензимно почистване, подходящ за всички типове кожа. Излишното вроговяване се разрохква без втриване и отпада по елегантен начин от кожата. Нечистотиите, които са натрупани в порите се емулгират и отстраняват. Способността на кожата да пенетрира активни съставки е значително увеличена. В зависимост от индивидуалния тип на кожата (суха - мазна) се използва съдържание от 1-3 пипети по време на терапия. 

Предимства:

  • Ензимно почиства мъртвите клетки.
  • Регулира тена на лицето.
  • Оставя мека и почистена кожа.

Употреба: Прилага се върху подсушена кожа, чрез масаж, като използвате пръстите с кръгови движения и оставите за 1 минута върху кожата. Тогава втривате нагоре с навлажнени пръсти. Серумът се разпенва, в по-голяма или по-малка степен, в зависимост от индивидуалното състояние на кожа. След това внимателно изплаквате с мокър компрес.

Размер: 30мл. 

 

 

Активни съставки

Млечна Киселина

Естествен компонент на кожата, която има функция да задържа влагата. Млечната киселина реагира като слаба киселина при контакт с вода и стабилизира функцията за задържане на влага в кожата (рН стойност около 5.5).

Рициново Масло

Рициновото масло е широко разпространено средство за домашно лечение от дълбока древност. То притежава редица ценни лечебни качества. Освен неговото отдавна известно слабително действие, то притежава и локално действие върху кожата и подкожната тъкан. Рициновото масло премахва брадавици, бенки, тъмни петна и други кожни образувания след няколко седмичен курс на локално втриване в кожата. Има противовъзпалително и антибактериално действие, обгръща и защитава клетката. Съдържа олеинова и линолинова киселина и има функция да прониква дълбоко в кожата.

Колаген

Колагенът е най-важният белтък в организма, който определя изгледа и състоянието на кожата, заздравява слоевете на кожата и подобрява комуникацията им, затова се ползва в козметичната промишленост.

Характеристики на Продукта

ЕфектБио - пилинг
Регулиране на омазняването
Почистване
Изглаждане на тена
Успокояващ ефект
Антибактериален ефект
Блясък, избистряне, освежаване

Facebook коментари

Последно разглеждани

Серум Дерма Про за ензимно почистване на кожата
Продуктът е изчерпан.
  58.00 лв 46.40 лв -20%
Серум Дерма Про за ензимно почистване на кожата

Серум Дерма Про за ензимно почистване на кожата

Серум за лице ARCAYA
58.00 лв
46.40 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ