Начало Тип кожа Всички типове кожа Пянообразен Почистващ Мус

Пянообразен Почистващ Мус

Арт.№ 1318
5.0/5 от общо 1 оценка
48.00 лв (с ДДС)

Продуктът е изчерпан.

Информация за продукта

Мека почистваща емулсия цялостно почиства кожата и бързо премахва грим, замърсяване и мастни секрети. Подходяща за всеки тип кожа. Има гъста консистенция, базирана на екстракти от растения и при допир с вода образува пяна. Не съдържа сапун, не дразни и придава естествена мекота на кожата.

Предимства:

  •  Много добре разтваря и отстранява излишния себум и нечистотии чрез воден разтвор.
  •  Изключително икономичен
  •  На растителна основа, не съдържа сапун.
  •  Кожата е чиста и освежена.
  •  Естествената влажност на кожата е запазена.

Употреба:

Намокрете лицето с вода. Нанесете около 1мл от тубата върху пръстите и после върху кожата на лицето. Почиствайте нежно с кръгообразни движения. Отстранете с вода и гъби за грим. Нанесете подходящ тоник.

СЪВЕТ: Подходящ при пътувания, след спортуване, за мъже.

Размер: 50мл.

Активни съставки

Млечна Киселина

Естествен компонент на кожата, която има функция да задържа влагата. Млечната киселина реагира като слаба киселина при контакт с вода и стабилизира функцията за задържане на влага в кожата (рН стойност около 5.5).

Алантоин - органично вещество, което ускорява заздравяване на рани

Алантоин в природата може да се намери в големи количества в черен оман корен, в кора на конски кестен, в пшеничен зародиш, в цвекло, а също и в човешкото тяло. Алантоинът има дезинфектиращ и почистващ ефект, ускорява зарастването на раните, стимулира клетъчното образуване и по този начин възстановява увредената тъкан. Алантоинът успокоява кожата, особено груба кожа, и е полезен в случай на слънчево изгаряне. Тази съставка влиза в състава на продукти за чувствителна кожата, акне, розацея или екзема.

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Екстаракт от Алое Барбаденс

Алое Барбаденс е много уникално растение с болкоуспокояващо действие, противовъзпалително и противоалергично действие, лечебно действие, кератиново действие (това действие се състои в отстраняване на увредените епителни клетки), регенератор на клетките и много други действия. Алое Барбаденсис няма никакви странични ефекти.

Документи за сваляне

Facebook коментари

Пянообразен Почистващ Мус

Пянообразен Почистващ Мус

Cleansing

Пянообразен Почистващ Мус

Продуктът е изчерпан. | Направи запитване
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ