Назад до Нечиста акнеична кожа CLEANSING

Нежно Почистващо Мляко

Арт.№: 2650 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
50.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Нежно Почистващо Мляко
Нежно Почистващо Мляко

Информация

Характеристики

Ефект
Блясък, избистряне, освежаванеИзглаждане на тенаПочистване
Тип кожа
Всички типове кожаЗряла кожаМлада кожаНечиста акнеична кожаСмесена към мазнаСмесена към суха кожаСуха лющеща се кожаЧувствителна кожа

Видео

Активни съставки

Екстракт от Розмарин

Изключително ароматен и съживяващ растителен екстракт, който засилва чувството на благосъстояние, стимулира кръвообращението и действа бактерицидно. Екстрактът от розмарин се добива от цветовете и листата на растението, с нотки на евкалипт, камфор, смола и леко горчив вкус. Името розмарин е взето от латински ros marinus, и означава 'морска роса'. Екстрактът от розмарин е мазен - дължи се на слънчогледовото масло. Листата на розмарина съдържат силно етерично масло и са богати на феноли. Външно, розмаринът действа за стимулиране на кръвообращението и следователно се използва за бани при лечението на сърдечно-съдовата недостатъчност, както и циркулационни нарушения, а също подагра и ревматизъм. Маслото от розмарин има силен антисептичен ефект, изключителен антиоксидант и предпазва кремовете от гранясване. Екстрактът от розмарин действа като мощен активно бактерицидно вещество, без да дразни чувствителността на кожата. На роговите клетки екстрактът от розмарин предлага защита срещу оксидативен стрес, вредни влияния на слънцето и околната среда. Често се разглежда като прехващач на свободните радикали. Розмаринът е активно вещество, което засилва метаболизма, той е един от огнените елементи, и е най-важното от 'червените масла'.

Екстракт от Хамамелис

Хамамелисът е малко дърво с овални листа, с произход Северна Америка, предимно Вирджиния, откъдето идва и името: хамамелис виргиниана. Интересното е, че това дърво цъфти след като му паднат листата. Кората и листата на хамамелисът съдържат дъбилни вещества, а листата му съдържат и етерични масла. Екстрактът от хамамелист има противовъзпалително, стягащо и успокояващо дразненето действие. Дестилат от хамамелис се добива от листата чрез запарване и дестилиране на парата след това. Той се използва за същите цели като екстракта. Екстрактът от хамамелис свива порите и действа противовъзпалително на кожата.

Кокосовото Масло

Кокосовото масло е богато, с нисък вискозитет, много подходящо за суха кожа. Заради богатата си консистенция е предпочитана съставка в масажните продукти. Кокосовото масло се използва за основа на ултравиолетовите филтри като стабилизира тези UV филтри по-лесно да се интегрират в кремове в стабилна форма.

Ланолин

Получава се от мазнините в овча вълна, ланолинът всъщност не е липид, а парафин. Ланолинът поглъща вода (до> 300%), много добре се абсорбира от кожата, съдържа ценни биологични вещества и е с много добра поносимост. Той се използва за производство на кремове, мазила, мехлеми и емулсии. Ланолинът прави продуктите, гладки, силно придържащи се към кожата и водоустойчиви.

loading...