Начало Тип кожа Чувствителна кожа Пилинг с Морски Соли и Микронизирани Водорасли 4кг

Морски Соли 4кг

Арт.№ 786
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Отличен ексфолиращ пилинг с морски соли. Отстранява мъртвите клетки и омекотява роговите образувания по кожата. Кожата е почистена, мека и тотално освежена. Увеличава проникването на активните съставки на следващите продукти в тъканите. Подобрява общия метаболизъм на тялото. Придава на кожата еластичност.

Предимства:

  • Почистващо действие.
  • Отличен аромат.
  • Омекотяване на кожата.

Употреба:

За предпочитане е пилингът да се смеси с масла и билкови добавки. Нанася се върху суха кожа преди душ. Масажира се с кръгообразни движения няколко минути и се отмива. Не образува пяна и морските соли почти се стапят по време на ексфолирането.

Размер: 4кг.

Активни съставки

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Алгин - полизахариди от кафяви водорасли

Соли и естери на алгиновата киселина. Алгинати - това са полизахаридите, които са част от клетъчните мембрани, получени от кафяви водорасли. В козметиката се използват като сгъстяване, стабилизиране и желиращи вещества, т.е. при направата на овлажняващи гелове и маски за лице.

Морски Соли

Морските соли се получават чрез изпаряване на морска вода и съдържат 30% натриев хлорид и 70% други минерални соли като магнезий (Mg), фосфор (P), калций (Ca), бром (Br), желязо (Fe) и серни соли. Минералните соли подхранват кожа, след като е премахнат мъртвия слой кожа, а освен това я заздравяват и подхранват. Те се използват самостоятелно или влизат в състава на ексфолиращи продукти за пилинг на кожата.

Характеристики на Продукта

ЕфектБио - пилинг
Кашмирена мекота
Изглаждане на тена
Блясък, избистряне, освежаване
Еластичност
Изсветляване на петна

Документи за сваляне

Facebook коментари

 Морски Соли 4кг

Морски Соли 4кг

  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ