Начало Медия Статии Козметология Naturelle - вдъхновена от природата!

Медия

Naturelle - вдъхновена от природата!

366

Има определени неща, които характеризират Jean d'Arcel cosmetique като изключителна козметика и едно от тях е стремежът към запазване чистотата на природата, а наред с това и съвършената грижа за кожата. Лаборатории Jean d'Arcel разработиха серията Naturelle - натурална козметика, изцяло вдъхновена от природата.

Серията е известна с това, че не съдържа парабени, синтетични оцветители и консерванти, генно-модифицирани суровини и радиационни субстанции, не са провеждани тестове върху животни. Вместо това съдържа екологично чисти емулсии от селектирани активни съставки, които поддържат естествения хидробаланс на кожата и се приемат изключително добре от човешката кожа.

Философията на Naturelle черпи своята сила от древни китайски и африкански традиции за красота, а чистата емулсия от Мафура и Арган правят серията наистина изключителна, наред с редица други натурални съставки като олио от жожоба, екстракт от розмарин, екстракт от овес, масло от шеа, екстракт от маслина, олио от сладък бадем, хиалуронова киселина, кокосово масло.

Чрез серия Naturelle Jean d'Arcel cosmetique Ви предлага най-добрата грижа за Вашата кожа без никакви следи от вредни за здравето Ви вещества. Подарете на кожата си нежна и естествена грижа с козметика, вдъхновена от природата!

 

 

 

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ