Начало Медия Новини и събития BeautyForce отново с награда от изложението Varna Beauty Space 2018

Медия

BeautyForce отново с награда от изложението Varna Beauty Space 2018

479

За поредна година фирма Бютифорс - официален представител за България на професионалната козметика Jean d'Arcel cosmetique и на най-големият производител на ампули-концентрати за лице в Европа ARCAYA - участва във Форум Varna Beauty Space 2018. Изложението се организира с цел представяне на продукти, технологии, тенденции и нови постижения в сферата на красотата. Освен към професионалистите, събитието бе насочено и към крайния клиент, като се провокира неговото търсене на продукти и услуги от специалистите в бранша. Програмата на изложението включваше лекции, демострации и презентации и повече от 30 фирми - представители на най-реномираните световни марки в естетиката и красотата - в продължение на 2 дни презентираха най-новите технологии, оборудване, професионална козметика, професионален грим, спа продукти, маникюр и педикюр, продукти и технологии за коса и др. 

Собственичката и управител на фирмата Жулиета Желева и главният козметик и тренер за България на Jean d'Arcel cosmetique презентираха пред професионалисти от козметичния бранш Лифтинг терапия за превенция на хормоналното стареене на кожата с алфа-хидрокси киселини и фитоестрогени. Списание Beauty Woman засне и излъчи на живо демострацията във Фейсбук група от над 500 професионалисти козметици.

Екипът на Бютифорс отново спечели сърцата на посетителите на Форума и пожъна огромен успех с атрактивния си щанд.  Фирмата и тази година спечели заслужено наградата за Най-атрактивно представяне и обра овациите с професионалния си подход към всеки един посетител на Изложението.

Изказваме благодарността си към всички наши нови клиенти за оказаното доверие и на организаторите на Форума - Пачуърк Агенция за комуникации.

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ