Начало Медия Новини и събития Фирма Beautyforce с награда от изложението Beauty Space Varna&Burgas 2017

Медия

Фирма Beautyforce с награда от изложението Beauty Space Varna&Burgas 2017

526

Фирма Бютифорс - официален представител за България на професионалната козметика Jean d'Arcel cosmetique и на най-големият производител на ампули-концентрати за лице в Европа ARCAYA - участва във Форум Varna Beauty Space и Burgas Beauty Space  2017. Изложението е среща на професионалисти и пространство за представяне на продукти, технологии, тенденции и нови постижения в сферата на красотата. Повече от 30 фирми - представители на най-реномираните световни марки в естетиката и красотата - в продължение на 4 дни презентираха най-новите технологии, оборудване, професионална козметика, професионален грим, спа продукти, маникюр и педикюр, продукти и технологии за коса и др.

Екипът на Бютифорс пожъна огромен успех с атрактивния си щанд и с демострацията си пред професионалисти от козметичния бранш във Варна на процедурата Микроиглена мезотерапия с моноконцентрати от серия ARCELMED.

Фирмата спечели заслужено наградата за Най-атрактивно представяне и обра овациите с професионалния си подход към всеки един посетител на Изложението. Изказваме благодарността си към всички наши нови клиенти за оказаното доверие и на организаторите на Форума - Пачуърк Агенция за комуникации. В очакване сме на Beauty Space 2018!

 

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ